Van olyan szám, amin elsírtátok magatokat?
2010. márc. 21. 19:19
11/35 A kérdező kommentje:
20: 57-nek. Először még vicces, de másodjára már nem igazán...
2010. márc. 21. 21:18
12/35 anonim válasza:
Avenged Sevenfold - I Won't See You Tonight Pt. 1
13/35 anonim válasza:
Én sajnos nem tudom pontosan a dal címét,de vmi pasi énekli és lassú..és akkor hallottam először,mikor megnéztem unokatesóméknál unokatesómék dvd-jén a lagzijuk végét..:) na akkor velem volt u.tesóm felesége is,ő nevetett,én meg majdnem síírtam:P
14/35 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=jkMGf2_NKvs
Én egyszer erre sírtam el magam.A volt barátnőmre emlékeztetett,sokszor volt hogy éjjel 1-2ig beszélgettünk és erre a számra búcsúztunk el. És egyszer itthon hazajöttem egy kocsmázós,iszogatós péntek este után nem volt itthon senki..olyan egyedül éreztem magam és ugye alkohol is volt bennem.Aztán valahogy idetévedtem ehhez a számhoz és ahogy hallgattam egyszer csak így hirtelen a semmiből,bármiféle előjel nélkül megjelent egy nagyon erős sírási inger,nem is volt időm felfogni és tudatosan reagálni rá mert már hullottak is a könnyeim,igen fiú létemre zokogtam.Nagyon ritkán szoktam sírni de ekkor érzelmileg olyan felfokozott hangulatban voltam hogy nem tudtam abbahagyni.
15/35 A kérdező kommentje:
Igen, ismerős az érzés:S Abszolút átérzem, amit írtál. Ciki, nekem egyszer a buszon tört rám, ahogy hallgattam egy számot pár héttel egy szakítás után...
2010. márc. 22. 08:13
16/35 anonim válasza:
Van, de nem írok linket, mert sajnos csak nagyon kevesen értékelik...
17/35 A kérdező kommentje:
10: 08-as: kérlek szépen, írj linket! Én biztos értékelném, még ha nem is tetszene, hiszen mindenkit más érint meg. Azt sem értem, hogy a Tokio Hotelt miért kellett leszavazni, ha neki az tetszik. Tolerancia hiánya...:S
2010. márc. 22. 11:06
18/35 anonim válasza:
19/35 anonim válasza:
20/35 A kérdező kommentje:
10: 08-asnak: Szerintem igenis jó banda az Ismerős arcok. Voltam egy koncertjükön, és nagyon átjött, amit csináltak, illetve ez a számuk is nagyon jó! Bár nekem a személyes kedvencem Az utolsó magyar.
2010. márc. 22. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!