Melyik volt az a film, amin elsírtátok magatokat?
Figyelt kérdés
Egyáltalán előfordult már ilyen veletek?Velem igen :P Leírnátok a címét?2010. jan. 8. 11:36
1/43 anonim válasza:
Titanic.De volt több is,csak azokra nem emlékszem.
3/43 anonim válasza:
Halálsoron. (Green Mile)
Minden alkalommal :(
5/43 anonim válasza:
Én elég sok filmen képes vagyok sírni, de az Avatar speciel az volt, ami után nem tudtunk hazamenni "egy vezetéssel", csak két-háromszori megállás után, annyira röhögtünk...
6/43 anonim válasza:
Amiben vannak állatok azon bármikor el tudnám magam sírni, de azért nem nagyon szoktam. Kedvenc filmem a Gyűrűk ura, na annak sírtam a végén, a filmen is meg a könyvön is. De lehet hogy csak azért mert sajnáltam hogy vége lett xD
18L
7/43 anonim válasza:
Titanic, Lake House, A walk to remember. Volt több is, de most nem jut eszembe mindegyik.
8/43 anonim válasza:
Forrest Gump
Igazából szerelem
Halálsoron
ezeknél soha nem bírom ki, hogy ne bőgjek...
24 L
9/43 A kérdező kommentje:
igen,én is a Titanic-on sírtam,meg ő a Nevem Sam.Azon is egy kicsit....amikor elválasztják az apjától a leánkát :D
2010. jan. 8. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!