Melyik volt az a film, amin elsírtátok magatokat?
Figyelt kérdés
Egyáltalán előfordult már ilyen veletek?Velem igen :P Leírnátok a címét?2010. jan. 8. 11:36
32/43 anonim válasza:
Lehet,hogy egyeseknek ez vicces,meg minden,de...:D én elbőgtem magamat a Fűrészen,és a Pillangóhatáson is..
33/43 anonim válasza:
Én a négyen egy a gatyában című filmben, amikor egy lány találkozik egy leukémiás kiscsajjal.
De amúgy rengeteg filmen sírtam már el magam, de ezen a filmen sírtam a legtöbbet.
36/43 anonim válasza:
a Titanic-on mindenki sírt???Én is!!!!
azon kívül amelie csodálatos élete,valamiért nagyon szép,annyira,mint egy álom..
meg úgy általában mindenen,ami a szívemhez ér,pl karácsonykor az a film a második világháborúban,hogy kibékültek a fronton,és nem tudtak lőni egymásra,asszem a Fegyverszünet karácsonyig volt a címe..
37/43 anonim válasza:
Árvácska
John Steinbeck: Egerek és emberek
Viharos vakáció
Tibor vagyok, de hódítani akarok! (ezen kínomban sírtam, annyira gagyi. A címének sincs értelme.)
38/43 anonim válasza:
én a maunika shaún mindig elbőgöm magam.
39/43 anonim válasza:
a távkapcs végén majdnem! 1 kicsi kellett volna!
12/F
40/43 anonim válasza:
az összes horrorfilmen elbőgöm magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!