Mi volt életed legemlékezetesebb (akár pozitív, akár negatív), legextrémebb mezítlábas élménye?
Figyelt kérdés
Kérlek fejtsd ki bővebben, mikor történt, hol történt, hogy történt, hány éves voltál akkor, stb.2015. nov. 27. 13:00
21/22 anonim válasza:
Tudni kell rolam hogy en soha nem hordok zoknit, se telen se nyaron se semmikor, (harisnyat se)
Spanyolban voltunk es naplemente volt, levettem a papucsom es a homokban vegigsetaltam a naplementeben😍😍
22/22 csatrad válasza:
Melohelyi zuhanyzoban valami tuti kis pupos csempe volt es egyik nap a homerseklet a vermerseklet es a nedvesseg ugy osszeallt, hogy mikor raleptem mezitlab eskuszom olyan erzesem volt mintha maszturbalna a talpam. vadul elkezdem nyomni a twistet rajta es nem erdekelt semmi a gyonyor magaval ragadott majdnem osszeestem mikor beremegett az egesz labam amikor tularadt ez az erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!