Mi volt életed legemlékezetesebb (akár pozitív, akár negatív), legextrémebb mezítlábas élménye?
20 évesen /nem szomjasan/ strandról hazafelé elnyomtam egy frissen eldobott csikket a talpammal.
Beleléptem a Balcsiba egy sörösüvegbe kb 200m-re a partról, mire kigyalogoltam totál szétázott a rojtosra vágott talpam, baromi sokára gyógyult meg.
Belerúgtam véletlenül egy vaslemezbe, ami belevágott a nagyújjam körme alá. Fájt!
Gyerekként, '80as évek 10 évesen, falun, igaz papucsban, de rálépett egy tehén a lábamra, - le sem akart róla menni - a nagyújjam körme ott maradt a helyszínen. Ez is fájt!
A kohászbakancs a barátom!
7 éves körül lehettem (nem tegnap volt), és egy kora nyári eső után a házunk előtt a betonozott kocsifeljárón mászkáltam mezítláb.
Ráléptem egy épp "arra járó" varangyos békára, a mai napig nem felejtettem el.
Nem félek tőlük, de ettől a mai napig tudok borzongani egy kicsit.
általános iskolában ünnepély volt, és qrwa kényelmetlen volt a kis kopogós cipőm. fájt a lábam az órákig tartó ácsorgástól, és mikor mentem hazafelé a busszal, már patakokban folyt rólam a víz a kíntól.
leszálltam a buszról, és az utcánkba érve levettem a cipőimet, és a fehér harisnyámban sétáltam haza még 3 utcányira. már minden mindegy volt...
nagyon felemelő volt az érzés :) 10 éves voltam, büszke voltam magamra, hogy ilyen vagány vagyok.
:)
szerencsére senki nem jött velem szemben az utcán :) :) :)
10 éves koromban a talpamba csípett egy lódarázs, amikor megálltam a biciklivel és letettem a lábamat a fűbe (persze mert mi mezítláb a bicikliztünk :D).
Pozitívnak azt mondanám, amikor végigmentem egy mezítlábas parkon. :)
Negatív annyira nem rémlik max mikor beszólt valaki amiért mezítláb sétáltam :S
Pozitív sok volt pl. fesztiválokat nagyon jó érzés mezítláb végigbulizni :) Extrém hátt, hóban sétáltam már mezítláb, ha az extrémnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!