Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok 35 körüli nőkről?

Mit gondoltok 35 körüli nőkről?

Figyelt kérdés
Ápolt,tiszta,kedves.De ők már idősnek számítanak vajon?Gondolom itt sok kérdező szülei hasonló korúak.
2010. márc. 19. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

:)))

Nem, ez még nem idős.Az majd 25 év múlva lesz. :)

2010. márc. 19. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én 39 vagyok. Mostanra okosabbnak, fittebbnek és lazábbnak, szabadabbnak érzem magamat, mint fiatalon. Imádok élni egyszerűen! :) Szerintem nyugisabb egy 35 éves nő, nem olyan hisztis, már tud alkalmazkodni és helyesebben látja az értékrendeket.
2010. márc. 19. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég lettem 34. Idősnek egyáltalán nem érzem magam, nem is nézek ki. Persze 18 évesen azt gondoltam egy 30-on felüliről, hogy már fél lábbal a sírban van, de valójában akkor kezdett kinyílni a világ. Szerintem a 30 és 40 közötti korszak a legjobb: még fiatal vagy, de már minden szempontból önálló, jó esetben túl vagy a "kamaszkori" testképzavarokon, mindenféle bizonytalanságon, saját családod van stb.
2010. márc. 19. 08:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én is valahogy így látom.Külsőre akár 10 évet is letagadhatnának(máraki),és nem azok a nyafka,tapasztalatlan tinik.Bár gyerekük azért már általában van.Legalább ezen is túl vannak.Jöhet az élet.
2010. márc. 19. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én azt gondolom a 35 év körüli nőkről hogy a legjobb korban vannak minden szempontból.Ja és dehogy számítanak idősnek.
2010. márc. 19. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Veszélyeztetett kor ;)
2010. márc. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!