Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16 Baratnomet megeroszakoltak...

16 Baratnomet megeroszakoltak 3 honapja es azutan nm akart lefekudni velem. En nm is eroltettem es nm is fogom mert szeretem ot. A barataim mindig mondjak hogy hagyjam el. Szerintetek mit tegyek hogy a bnom ne legyen ennyire depis?

Figyelt kérdés
ezzel nm arra gondolok hogy mit tegyek hogy lefekudjo velem. hanem hogy ne legyen ennyir zarkozott. a haverok mondjak hogy ha ilyen akkor hagyjam a francba mert mint en 24 evesen ilyen kulsovel 1 perc alatt kapnek mas csajt. de nm kell mas nkm o kell. o bele szerettem.ha kell egesz eletemben varok ra. ejjel csak ugy alszik ha fel van kapcsolva a lampa. es amikor a szulei megengedik ott alszok vele. olyankor addig elmegy hogy lekapcsoljuk a lampat.mellettem valahogy nagyobb biztonsagban erzi magat.suliba minden reggel en viszem autoval be. utanna meg megyek meloba. aztan minden nap 3kor eljovok a melobol hogy haza vigyem es megyek vissza onnan. mit tegyek?mit mondhatok neki hogy egy kicsit jobb kedve legyen?

2015. nov. 7. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ennek örülök. :)

Igazán jó barát vagy, sok pasi példát vehetne rólad! :)

2015. dec. 13. 14:28
 12/15 A kérdező kommentje:
:)koszonom. tegnap vegre megcsokolhattam. *-* szeretem ot es ha kell eletem vegeig varok ra. o eletem ertelme. megint mindenki azzal jon hogy hagyjam el. meet ilyen testel 2perc alatt mast kapnek de nem kell nkm mas. csak o..
2015. dec. 14. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez édes. :)
2015. dec. 16. 19:43
 14/15 A kérdező kommentje:
koszonom
2015. dec. 16. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

ahogy írták, szeretet és türelem...

keress könyveket a témáról, próbálj beszélni szakértőkkel, keress hasonló sorsú nőket, akik nyilvánosan felvállalták, hogy mi történt velük és hogyan tették túl rajta magukat (úgy emlékszem, hogy vannak híres nők is, akikkel ez történt és van, akinek pont a myilvános felvállalás segített feldolgozni)

2015. dec. 16. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!