16 Baratnomet megeroszakoltak 3 honapja es azutan nm akart lefekudni velem. En nm is eroltettem es nm is fogom mert szeretem ot. A barataim mindig mondjak hogy hagyjam el. Szerintetek mit tegyek hogy a bnom ne legyen ennyire depis?
"hanem hogy ne legyen ennyir zarkozott."
Mégis milyen legyen egy ekkora tragédia után? Legyen boldog és viselkedjen úgy, mintha mi sem történt volna? Ti fiúk bele sem tudtok gondolni, hogy mit él át ilyenkor egy lány, főleg hogyha még ilyen fiatal. Bár velem még nem történt ilyesmi, de biztos, hogy szívesen meghalnék, minthogy ezzel a tudattal éljek tovább. Ami persze nem megoldás...
Hogy mit tegyél? Legyél mellette! Tudasd, hogy te megvéded mindentől, de legfőkébb szeresd, és ne erőltesd a szeretkezést, főleg egy ilyen tragédia után ne. Kb. ez a legrosszabb, amit tehetsz vele, hogy erőlteted.
A haverjaid, ne is haragudj, de nagyon éretlenek. Igen, nyilván hagyd el őt, csak mert nincs szex, te jó ég! Kívánom, hogy ne legyen ennél nagyobb gondod az életben, hogy nem szexel veled a barátnőd, mert egy életre szóló trauma érte. :) Holott te elvileg szereted, a lány is téged, akkor mi a gond? A szerelem elvileg mindent legyőz... Mindegy milyen akadály jön, ti ketten azt le fogjátok küzdeni, együtt, közös erővel... Ennél többet nem tudsz tenni, és nem is kell, majd a szakértők, ahogy azt előttem is írták, segíteni fognak rajta (remélhetőleg). A viselkedése természetes, senki sem szeretne erről beszélni. A legjobb, hogy ne erőltesd a témát, csak próbáld finoman néha közölni vele, hogy nagyon szeretnél neki segíteni, és jó lenne, hogyha elmennétek egy pszichológushoz. Nem lesz örökké ilyen, egyszer majd megfog nyílni, és lépni fog annak érdekében, hogy lezárja a múltat, vagy épp ellenkezőleg, kiadja magából (bár ez lezárás).
Nem akarlak megbántani, de kérlek, 24 éves vagy, a helyesírásodon légyszives próbálj már egy kicsit javítani, mert kínlódás volt végigolvasnom. És nem az ékezet hiányára értem. :)
szeretem és mellette állok bàrmi is legyen és mondjon bàrki amit akar én ezt a lànyt nem hagyon el semmiért és senkiért. nem erőltetek semmit. sem szexet se semmit. majd ha ő akarja akkor igen. de ìgy semmiféle képpen nem lennék képes erőltetni hogy lefeküdjön velem. vàrok rà amì kell mert szeretem.
ja a helyesìràsra visszatérve, tudok helyesen ìrni. de tudod van olyan hogy angol billenytű meg röviditések.:)
Na mi lett azóta?
Egyébként nagyon rendes dolog ez tőled, hogy így kiállsz mellette, és nem hagyod el, kitartasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!