Nem túl rövid ez az önéletrajz?
Ezek vannak benne: fénykép, név, telefonszám, email cím, lakcím, születési dátum. Betölteni kívánt munkakör.
Tanulmányok (év, intézmény)
Nyelvtudás
Személyes tulajdonságok (megbízhatóság, kitartás, kreativitás, új ismeretek gyors elsajátítása)
Egyéb (Microsoft Office teljes körű használata, Internet teljes körű használata, gyors és precíz gépírás)
túl túl rövid ez így? valami nem illik bele esetleg?
(első munkahely, így erről még nem tudok mit írni)
+
állampolgárság:
családi állapot:
szabadidő, hobbi:
jogsi ha van:
iskolai versenyeken elért eredmmények ha van:
Amit SOHA ne írj bele önéletrajzba:
Korod (születési dátum), mert az alapján hamar kiszórhatja az önéletrajzod
Lakcím, mert úgyis a telószámodon és e-mail címen fog keresni nem postán, a másik, hogy ha nem helyben laksz, akkor emiatt szórhatnak ki
Családi állapot, semmi köze hozzá
A fotó is kérdéses, ne a fotó alapján döntsön, hanem amit leírva lát, ha jó az önéletrajzod, akkor behívnak személyesen, aztán ott kiderül a fizimiskád.
Ha nagyon ragaszkodnak a fényképhez: menj el egy fotóshoz egy csinosabb felsőben/zakóban, és csináltass egy-két jó fényképet, amit digitálisan kérj el. Sokkal előnyösebb lesz az önéletrajzod egy jól beállított profi képpel, mint egy előszobában készített, vagy kivágott, esetleg bescannelt igazolványképpel. Utóbbit semmiképp sem ajánlom, igazolványképen általában botrányosan festenek az emberek.
A csaéűdi űllapot valóban hülyeség,
de egyetemen tőlünk kértek önéletrajzot, azonnal visszaküldték azokat, amikben nem volt ott a fényképed, a születési időd, állampolgárságod, valamint lakcímed, szóval azok igenis fontosak!
1.: europass-on néztem 😊
állítólag a családi állapot, hobbi nem kell bele... Már mindegy 😊
jogsim nincs
iskolai verseny... Hát harmadikban helyesírási versenyt nyertem
végül a képet kivettem belőle, mert nem volt valami jó, és betegen inkább nem mertem másikat csinálni
köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!