Aldi állásinterjú! Akiknek sikerült a felvétel a munkába állás előtt mikor értesítették?
Szia!Had kérdezzem meg,hogy személyesen vitted be az önéletrajzod vagy online küldted be és utána hívtak interjúra?
Vagy személyesen vitted és akkor mondták?
Ó,hát engem még válaszra sem méltattak!
Biztosan nem engem keresnek,de mivel már 2x elküldtem az önéletrajzomat és a Facebook oldalon is érdeklődtem de választ sehol sem kaptam :(
Milyen munkára jelentkeztél?Gyakorlatod van?Végzettséged?
Bocsi,hogy ennyit kérdezek,de nem tudom,hogy mit rontottam el:)
Előre is köszi a választ!
Köszi:)
Igen valahogy gondoltam,hogy nem ez volt a végzettséged.
Mármint azt vettem észre,hogy akik "elméletileg" megfelelnének az állásra az nem kell,akiknek pedig más jellegű a végzettségük azok kellenek.
Nagyon érdekes a hozzáállásuk,de ők tudják:)
Engem meg nagy ívbe lesz@rnak,pedig több éves tapasztalatom,vézgettségem stb. van.
Ne vedd magadra,nem te nem voltál elég jó,hanem az Aldi nem tudja,hogy mit akar.
Sajnos olyan Hr-es és egyéb munkakörben alkalmazott emberei vannak akiknek szerintem szintén nem ez a végzettségük és halvány lila gőzük sincs,hogy mi a munkájuk:)
Sajnálom,hogy ezek miatt az emberek miatt csalódtál,de remélem megtalálod azt a munkát amit szeretni is fogsz!
Tudom mit érzel,én is így érzek:(
Engem is azért bosszant mert levegőnek néznek.Ha kérdezek is (bárhol) válaszra sem méltatnak:(
Nem Budapesten élek hanem egy kisvárosban.Ahol ezt nem nézik jó szemmel.
Előbb-utóbb nem fog jelentkezni hozzájuk senki aki normális munkaerő lenne-hiszen még csak arra sem méltatják,hogy közöljék vele,hogy nem kell:(
De meg is érdemlik komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem dolgoztam semmilyen üzletláncnál sem,bár eddig az Aldi volt az ahol a pénz miatt jobb lett volna-egyébként pedig biztos utálnám,mert nálunk nagyon laza ott az élet(szar helyen van és a melósok sem vonzzák a vevőket).
A Lidl-t szeretném mert ott tényleg pörögni kell,de sajnos ott annyi a túlóra,hogy van olyan,hogy reggel bemennek és késő délután mennek haza.Ami alapból nem lenne baj,de ha az ember direkt 4 órásra megy akkor már gáz:(
Ide ezért nem is mertem jelentkezni.
Pillanatnyilag holnap megyek egy ruházati boltba dolgozni,ahol megint unatkozni fogok és lassan fog menni az idő-de legalább embernek néznek és pénzért dolgozhatok:)
Remélem Te is majd hamarosan találsz munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!