Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt hiszem. Kéne egy kis...

Azt hiszem. Kéne egy kis segítség. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nos. Lassan kezdek le amortizálódni, és már a "bedilizés" peremén állok.

Leírom kb mi is a problémám.:

-Olyat látok amit mások nem.

-Személyiség zavaros vagyok.

Nem tudom lehetséges-e de úgy érzem mintha kettős személyiségem lenne, aminek a kiváltója az előbb felsorolt zavarodottság.

Mèly fepresszióm van. Alvás zavarps vagyok és naponta szédelgek.

Ez még oké is lenne, de egyre jobban rettegek a belőlem kitörekvő énemtől. Mostanában egyre jobban úgy érzem magamatmint egypszichopata .. És ezzel járó véres gondolatok is felkavarnak. Ez mèg nem elég. Olyat is mondtam már valakinek amit nem akartam avagy nem is volt szándékomban hozzá szolni.. És amit észre vetem valami negatív felesleges dolgot mondtam és utàna az volt a fejemben hogy tudnám megölni, megkéselni. Mostanában sokat sírok az ilyen gondolatoktól és próbálom valahogy kizárni a gejemből. Közben feltűnt hogy folyamatos hazudozásba kezdtem és lelkile teljesen össze vagyok roppanva amiből kialakuló tikkeken vezetem le.

Gondoltam már arra is lehet a korom is közre játszik, bár nem vagyok vele tisztában.

Nagyra értékelem a válaszokat. Akár milyen alapon is iródik. Lehet az negatìv vagy pozitív. Csak segítsetek....

L/14

2015. szept. 28. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Menj el paphoz, lehet, hogy megszállt egy démon (mondja ezt egy biszexuális, vallásos, tini srác [a vallás szerint a homo- és biszexualítás is a sátán műve). A vallás tényleg segíthet.

13/f

2015. szept. 29. 18:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Végülis ez is egy megoldás... Bár kétlem higy megszállt volna valami.
2015. szept. 29. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Az iskolapszichologus ingyen van,es nem kell tudni a szuleidnek hogy fogsz jarni.Az enyemek se tudjak,nekem is azt mondjak hogy ez a tinikor erzelmi hullamvasuta.Aha,ez a hullamvasut baromi hosszu mert mar igy vagyok vele kb ovi ota.Nem akarok itt lenni.Hat eves koromban is tudtam hogy en rossz ember vagyok es ram nincs szukseg,mi masert bantottak volna oviban engem?Na jo eltertem a targytol.

Biztos hogy van iskolapszichologus, ha nincs akkor van meg a csaladi tanacsado vagy mi az.De meg gyonni is elmehetsz.Konnyebb lesz tole a lelked,tapasztalatbol mondom.Fel evig jartam hittanra,de nem tanultam gyonni.Egyszer elkezdtem Istennem meggyonni a buneim es csak ugy jottek a fohaszok,a szavak a szambol.Probald meg, ha gondolod irhatsz nekem

2-es vagyok

2015. szept. 29. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsi,most olvastam az elozo kommentjeid.A haluzos velem is sokszor elofordul amugy.
2015. szept. 29. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!