Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hiszem, feltaláltam a...

Azt hiszem, feltaláltam a spanyolviaszt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A következő paraméterek jellemeznek:

-egyetlen kapcsolatom volt, majdnem 4 évig tartott

-nincs sok szabadidőm

-visszahúzódó típus vagyok

-nehezen ismerkedek, illetve oldódok fel valaki társaságában

-nem vagyok jóképű, mondjuk az átlagnál kicsit rosszabb

-a visszahúzódáson kívül is van pár kisebb furcsaságom

-komoly kapcsolatot szeretnék

Az ex után szépen lassan elkezdtem neten ismerkedni, nem túl sok sikerrel. (Igazából nem tudom, hogy kell csajozni, sose csináltam.) Viszont egyelőre nincs túl sok sikerem a neten, néhányan a külsőm miatt utasítanak vissza, néhányan más miatt, néhányukat pedig én. Azért pár randi már összejött, de sosem voltunk kölcsönösen szimpatikusak egymásnak az adott lánnyal. Egyébként sem vagyok az a típus, aki könnyen levesz bárkit is a lábáról.

Szóval az az ötletem támadt, hogy nyitnom kéne a lányok felé baráti szándékkal, és úgy talán lenne valaki, akivel kis idő után lenne több is a haverságnál, miután már megismertek. De az optimális forgatókönyv mellett több buktató lehet: egyszerűen ilyen szándékkal sem ismerek meg olyan lányt, akivel kis idővel összemelegednénk, így elpazarlom az időt és energiát, amit mondjuk a hagyományos párkeresésbe ölhetnék, vagy ami még rosszabb, barátzónába raknak. Vélemény?

2014. máj. 27. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak azzal barátkozz, akivel azt szeretnéd, hogy csak barátok legyetek.
2014. máj. 27. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, mindenféleképpen, aztán majd összejön, de addig biztos lesz sok barátzónás helyezés is. 20L
2014. máj. 27. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Most feküdtem le egy lány barátommal. Nem halott ügy. Hajrá
2014. máj. 28. 02:10
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as: te se hiszed "barátod"...

Kérdező: nem ez nem így megy. Vagy barátnak nézed és ő is téged, vagy Nőnek ő meg téged férfinak. Kettő között nincs út.

2014. máj. 28. 07:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, eddig kb. 2-2, de nagyon érdekelne még pár vélemény, úgyhogy párszor ki fogom emelni.
2014. máj. 28. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

És ebben most mi akkora felfedezés? Rengetegen csinálják így a jóég tudja mióta...

Amúgy meg nincs annál gusztustalanabb, hogy hátsószándékkal "barátkozol" csak.

2014. máj. 28. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:
6: Tehát nem ismered ezt a kifejezést?
2014. máj. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!