Ti mit gondoltok erről? (video) Nekem leesett az állam, azt hiszem öreg vagyok.22/L.
Egy percet bírtam csak, bocs :D
Szülőként elásnám magam, ha a kislányom ennyire primitív lenne. Sminkcuccra telik, de megnevelni nem tudták. Átlagos...
Undorítóan viselkednek, de ez valahol a szülők hibája is - lásd: fiú és az anyja -, sokan el vannak nagyon kényeztetve és minden meg van nekik engedve. A gyerekeke meg utánozzák egymást, meg azon versengenek, hogy ki a jobb, menőbb, emiatt olyan taszító személyiséggé válnak, hogy az hihetetlen. Én meg is értem a mostani 15 év körülieket, akik közül sokan itt gyk-n olyan kérdéseket tesznek fel, amiben azt fejtik ki, hogy mennyire rosszul érzik magukat, hogy az iskolában csúfolják, bántják őket. Amikor én 15 éves voltam, akkor is voltak csúfolódások, de nem ilyen durva módon. Sajnálom a normálisakat, mert tudom, hogy lelkileg mennyire megterhelő, ha valaki bánt.
Ezeket pedig meg kellett volna nevelni, amikor még lehetett. De úgy látszik ez a jó, ha analfabéta hü.lyék lesznek. De majd megnézem, mi lesz velük, ha nem lesz anyuci meg apuci, hogy a fenekük alá tegyen mindent és egyedül egyedül kell helyt állniuk.
Minden tiszteletem a korosztályból azoknak, akik még normálisak.
20/L
" azt hiszem öreg vagyok ehhez " - javítás -> " azt hiszem túl értelmes vagyok ehhez " - így már igaz.
Nekem amúgy nem esett le az állam, mert ez a mai fiatalok ( tisztelet a kivételnek ) színvonalának megtestesítője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!