Shakira szerintetek hány éves? Most nézem a foci VB előtti koncertet, ahol fellép. Rákerestem wikipedián, és leesett az állam, hogy mennyi idős.
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, hiszen bármikor megkereshetitek neten, de arra kérlek titeket, hogy tippeljétek meg a korát, és csak utána nézzetek utána!2010. jún. 10. 22:45
1/8 anonim válasza:
en ugy 28-nak neztem, mielott megneztem volna , hogy igazabol mennyi
*kerdezo, a te velemenyedre is kivancsi vagyok
3/8 A kérdező kommentje:
Én 26-ra tippeltem volna kb. Bár ha gondolkodtam volna, lehet többet mondok, mert régóta a rivaldafényben van.
Félelmetes, hogy milyen jól néz ki ennyi idősen.
2010. jún. 10. 22:54
4/8 anonim válasza:
Mé?
Csak 33..
A Roxette csaj meg ehónapban töltötte az 50! et!
Csak a Magyarok meg a közép európaiak néznek ki úgy 40 éves korukra mintha 80 évesek lennének..
Xar az éghajlat, túl széles a hőmérsékletskála...
Télen -15 nyáron meg +42
Nincs az a szervezet ami ezt tartósan bírná..
5/8 anonim válasza:
Én mikor kijött a She Wolf mondom ez vagy 25 éves hát elképedtem mikor láttam, h már 33 egyébként Gaga csak 24 és őt mégis többnek néztem mondjuk ő még mielőtt nem lett híres elég keményen drogozott szóval az is betett neki!
7/8 anonim válasza:
A sztárok általában mindig fiatalabbnak néznek ki a koruknál,legalábbis ha úgy vannak előkészítve,smink,fények ez+az,ami máris legalább -5-10 év,persze csinos,de azért nem biztos h reggel,kócosan,vakolat nélkül is annyira szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!