Mit tudok ellene tenni? (Vagdosás )
Ideje lenne rászokni a cigire, vagy az alkoholra, mindkettő megoldás a problémádra. VAAAGY! szórj sót a friss sebre. Ha minden jól megy 24 éves korodra egy fetisiszta lotyó leszel, ha sikered van akkor akár jól is fogsz kinézni, s különböző BDSM filmekben szerepelhetsz majd (ami jó pénz).
Vagy ami még segíthet, az a maszturbáció. Stresszre ajánlják, az első vibrátort pont ilyenek miatt találták fel.
Esetleg ha nem vagy szégyellős akkor vannak olyan oldalak ahol különböző pasiknak is meg tudod mutatni, hogy milyen jól megy már! Ők egy halom bókkal el fognak halmozni, s ez jót tesz a léleknek.
Üdv.: Egy szintén stresszes ember. (Vagyis hát csak régebben voltam stresszes, most már nem, mert meguntam, bár akkor sem vágdostam magam, inkább a barátokkal voltam/ittam)
Ui.: egy csepp rosszindulat nélkül írtam mindezt!
Koszonom.
Amugy 13eves lany vagyok
Ne tedd. Vezesd le sporttal a feszultseget.. vaaagy.. inkabb sirj mint vagdosd magad. A vagdosasnak megmarad a helye. De ram is irhatsz, ha gondolod..:)
Ps: szintugy 13 eves lany vagyok *depresszios*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!