Más is csinál hasonlót? Ez rossz? Tehetek ellene valamit?
javítás:
*Csak tippelek, de igazam van?
Sok ember van, aki szívesen beszélget veled, pl én is
Én nem csak a gondolati jutottam el, de azóta már 2 év is eltelt :)
Nekem a zenehallgatás segít nagyon sokat, bár ez is mindig attól függ, hogy milyen hangulatom van. Van még a művészet is.
Járj csoportos sportokra, ott nagyon jó barátokat lehet szerezni.
Próbálj ki minnél több hobbit, valami majd csak megnyugtat.
17/L
egyszer hasonló dolgot mondtam egy barátomnak, a lámpával, hogy megnyugtat, vagy hogy szeretem csinálni, akkor én is nagy depiben voltam.
De attól, mert valaki nem volt képes arra, hogy együttérezzen veled, nem kell megsértödnöd, és senkivel sem beszélned.. talán akad valaki aki megérti azt a benned kavargó mindent, de hogyha nem is, ne csüggedj. én sem mondok el minden jelentéktelen hülyeséget, amit érzek(mert elég érzékeny vagyok), de mégis mindig rendbe teszem magam, és minden jó.
Kissé-nagyon depis hangulatot fest le a sarokban ülésed.. lehet, hogy megnyugtat, de talán közben csak jobban lehúz.. fura, de engem a természetben sétálás mindig felvidit, és olyankor pozitivabban gondolkodok, és erőt ad az élethez.
"vagy hogy szeretem csinálni"*
bocsi, belejavítottam és értelmetlenül jött ki..
megnyugtat és szeretem nézni*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!