A börtönben hogy tudják magukat kigyúrni az elítéltek? Gondolom a sok fekvőtámasz azért használ, de nem hiszem, hogy megfelelő tápanyagok bevitele nélkül izomkolosszusokká tudnának fejlődni.
baromság. szerinted ma a magyar börtönökben nincs meg a megfelelő energiabevitel? Hol élsz te? ez az EU. Itt mindenkinek joga van mindenhet.
Az elitéltek naponta 3* esznek. Jókat esznek. Minden nap gyümölcs, és vigyázni kell, hogy egy héten kétszer ugyanazt a gyümölcsöt nem adhatják nekik. Konditermük van, ahol tudnak gyúrni. Ha egy kissé lerobbant a terem, rögtön megjelenik az úgy nevezett Helsinki bizottság, kihívja valamelyik TV adód, aki sírva leadja hogy szegény rabok milyen szar körülmények között élnek.
Egy olyan embernek, aki egy putriból jött, gyümölcsöt soha nem látott, meleg kaját is akkor, ha felmelegítette a zsömlét a nap, annak ez büntetés?
Volt egy esetem: elítélt üvölt: főnök főnök, én ződ krumplit kaptam
erre én: te ökör, ez kiwi.
másnap már verte a zárka ajtót: hol van a kiwim?
Ja persze. Jól kigyúrják a börtönben, aztán mikor kiengedik őket, meg visszaélnek a testi előnyükkel.
Mert a becsületes, szegény magyar polgár nap mint nap güzül a munkahelyén hogy az államnak betudja fizetni az adót, amiből pl. a börtön lakók minden nap gyümölcsöt ehetnek. A szegény ember meg jó ha ünnepnap ehet gyümölcsöt.
Komolyan ez borzasztó, és felháborító!!!
Egyre több gyerek éhezik, a rossz állapotban levő, télen alig fűtött iskolaépületekről meg már ne is beszéljünk.
És még lehetne sorolni!
Mégis mire fel élnek ilyen jó körülmények között a rabok???????????????????
Valaki meg tudná ezt magyarázni?????
Azért nem olyan hajdejó a helyzet egy-egy börtönben...
Ok,kapnak enni, emberek ők is!!,de senki ne gondoljon luxusra.
A gyúrásról meg annyit,amíg nem tud dolgozni, muszály lekötnie valamivel magát,hogy ne kattogjon állandóan az agya a családon,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!