Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék Mensa Tag lenni, de...

Szeretnék Mensa Tag lenni, de elég "intelligens" vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe az intelligens szót, mert ugyan a 130-as IQ-határt meg tudnám ugrani a teszten, igazából tartok attól kicsit, hogy ez az egész közösség milyen, milyen emberek vannak ott, ismerkedni milyen könnyen lehet, vagy hogy egyáltalán érdemes-e belépni, illenék én oda.

Olvasgattam itt gyakorin egy csomó kérdést, hogy nagyon sokszínű társaság, és biztosan érdekes lehet, de még az is bennem van kicsit, hogy a barátaim savanyú pofával azt mondták, hogy minek mennék oda, olyan, mintha ők nem lennének elég jók, meg mintha ez egy ilyen elit klub lenne.

Igazából Mensa tagok válaszát várnám, akik már benne vannak ebben, hogy ... Mégis milyen ez az egész, amikor úgy tényleg benne vagy, és nem egy ismertetőt olvasol róla a neten?

2015. aug. 12. 01:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha sikeresen megírod a tesztet, kapsz egy oklevelet róla, és ha befizeted a tagdíjat, taja leszel a Mensa HungarIQa-nak. A tagdíj fejében kapsz egy taglistát, és havonta újságot, meg egy tagsági kártyát, amivel lehet villogni :)) Havonta vannak találkozók Budapesten, és pár nagyobb városban, és évente egy "Közgyűrés". Ezekre nem kötelező eljárni, én se jártam. Párszor voltam havi talin de annyira összeszokott társaság volt, én meg kissé visszahúzódó vok, hogy nem éreztem igazán jól magam. A társaság alapvetően befogadó volt pedig, persze egy-két megmondóember ott is akadt.

Összességében nem kell nagy fontosságot tulajdonítani az egésznek.

2015. aug. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!