Ti hogyan bírjátok ezt az undorító, gusztustalan hőséget?
Nyár van. Ez természetes.
Zuhanyozz, fürödj, napozz, csinálj jégkockát, aztán üdítőket citrommal, lime-mal. Melegben találd fel magad bent: olvass, házimunkázz, stb.
Bocs, az lemaradt, hogy egyetértek azzal, hogy iszonyú a hőség, de túl kell élni valahogy.
Az anyuka meg sajnos kimerült és ezen a felületen vezeti le a stresszt. Még mindig jobb, mintha a gyerekeivel üvöltene, nem? Csinálja csak, szerintem egy névtelen oldalt senki nem vesz annyira komolyan. Bár egy boksz zsák hasznos lehet otthon, ilyen esetekre. :)
"Minden egyes nyári napomat feláldoznám és mennék suliba."
Nem vagy normális.
Inkább 50°-os hőségben csinálnám amihez kedvem van, mint, hogy az iskolába legyek bebörtönözve. De -20°-os hideg is nagyobb kaland lenne mind 99999999.-re is végigcsinálni egy újabb értelmetlen iskolanapot.
Engem csak az akaszt i, hogy nincs tavasz meg ősz amikor éppen ideális lenne az idő, ilyen 20-25 fok körül. Esküszöm egész évben vagy fázok vagy melegem van, nincs köztes dolog.
Amúgy én is jobban bírom a hideget mint a meleget. De annyira nem szenvedek, így is azt csinálom amit akarok. Maximum nincs energiám. De tényleg leszívja minden erőmet ameleg, utálom :/
"klíma nélkül nem elviselhető"
Ez mit jelent? Hogy klíma nélkül az ember meghal, vagy bekattan? Hagyjuk már a hülyeségeket.
Rohadt nehéz, mint valami vallatás, de kibírható.
# 9 Hát ők tényleg nem bírják :D
De ez az állandó sablon szöveg, hogy kibírhatatlan, én nem bírnám ki x nélkül stb. vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!