Mit lehet tenni ez ellen? Nem hinném hogy ez normális.
Figyelt kérdés
Pár éve szerelmes lettem egy lányba és túlságosan beleéltem magam majd nagy koppanás lett a vége. Először magam alatt voltam de most ott tartok hogy nem érzek semmit de nem csak ezzel kapcsolatban. A barátaimat nem érzem barátaimnak és anyámat is csak reflex szerűen szeretem és nem érzem. Reggel bemegyek a suliba és mintha maszkot húznék magamra aztán mikor elindulok haza mintha zombi lennék aki csak néz és megy.
Bocsi de nem tudtam melyik kategóriába rakjam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 6. 22:17
1/1 anonim válasza:
Ismerős a dolog, szerintem ez teljesen normális, rengetegen vagyunk ezzel így, majd elmúlik!
Az idő begyógyít mindent (és aidő alatt ne egy két évet érts, hanem sokkal többet)
Üdv: srác a te cipődben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!