Szerintetek az normális dolog hogy a cigányok ellen nem tesznek semmit?
A probléma ismert, a megoldás ismert, a megoldást adó emberek ismertek DE mégsem tesznek ellene semmit. Mint szoktam mondani: a kormány tehet az ilyenfajta bűnözési formákról (IGEN, cigánybűnözés). Nem tudom melyik pártot támogatod, vagy belefolysz-e a politikába, ha nem írd ki IDE és megírom neked. Azért mondtam, hogy ide és ne privátba mert itt mindenki láthatja.
A cigánysággal az a probléma ami a te történetedben is. Mikor ki lett hívva a rendőr(bár inkább egy senki egyenruhában) nem a cigányt hibáztatta hanem téged. Teljes jogfosztottságban vannak a cigányokkal szemben. Még a bíróság is melléjük áll.
A GyakoriKérdések.hu csak egy fórum oldal a sok közül de itt is több száz-ezer felháborodást, stb-t tudsz olvasni erről a problémáról.
Mint írtam fentebb: MINDENKI TUD RÓLA DE SENKI SEM TESZ ELLENE.
Egy kis ízelítő a politikából:
Amíg "egyes" pártok hülyén, támogatáson tartják őket addig arra a pártra fognak szavazni. És ez jó: a cigány nem szeret normálisan gondolkozni (aki titeket megtámadott az se volt beszámítható:D) az a "bizonyos párt" pedig szeret nyerni a választásokon. Persze sorolhatnék még rengeteg dolgot!
Említetted, hogy nem vagy rasszista. Én az vagyok: de nem a cigányokra, hanem az idióta , "rossz" emberekre. És mivel a cigányok nagy százaléka az...
Sokszor mondják ezek a férgek, hogy:"hát engem azér' nem vettek fel a munkára mert cigány vagyok, rasszista magyarok..." Na most kérdem én: rasszista-e az a magyar, aki nem akar egy ostoba, semmihez nem értő, büdös cigányt felvenni egy munkára? Kinek kellene egy ilyen munkás? A 8 általánossal akar elhelyezkedni? A mai világban tudásra van szükség nem közmunkásokra. AZOKRA IS!!!!csak nem ekkora számban!
Másik ami idetartozik: EGY EMBER SEM ÚGY SZÜLETIK, HOGY RASSZISTA! Ezt az érzést, jellemet valami "megalkotja" az emberben. Magyarországon a cigányok ellen fellépő rasszizmust a cigányok maguk hozták létre. Aztán meg csodálkoznak, hogy a Magyar Gárda megy Gyöngyöspatára...
Rasszizmus: valamilyen külső, belső tulajdonság miatti, általában negatív irányba induló megkülönböztetés. Leegyszerűsítve leírtam mert sajnos sokan : rasszizmus= cigánygyűlölet. Pedig nem!
Várom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!