Mit lehet ez ellen tenni? Vagy ez normális? Vagy kamaszkori állapot? (LENT)
Mindent bajt magamravállalok! Ez így nem túl érthető, de mondok két példát!:
1)egyik osztálytársam (annyira nem kedvelem, de szoktunk beszélgetni) kapott egy 2-est fizikából és ÉN szégyeltem el magam miatta. Közben nekem semmi közöm hozzá! Nem lelkiismeretfurdalás volt, hogy nem/túl keveset segítettem neki a tanulásban stb. De tökre elvörösdem, meg szívem szerint sírva rohantam volna ki a teremből.
2)most költöznénk el albérletbe. Az utolsó pillanatban lemondták a látogatást, mert "mégsem adom ki: beköltöznek a rokonaim". Én szó szerint depressziós lettem.
3)tegnap a bátyám nem tanult, és apám ordítozott vele.És már e miatt is magam alatt voltam, és mentegetőztem, hol ott a bátyám nem tanult, és én lettem kitűnő 5dicsérettel.
Ez normális? Vagy ez kamaszkori probléma?
(mielőtt mondanátok: NEM kamu kérdés, és nem akarok pszihológushoz menni)
12/L
(BOCSI,HOGY HOSSZÚ LETT! :( )
köszi a gyorsaságot! :)
Aha...Akkor megnyugodtam. Tehát ez kamaszkori átok? o_O
Nyugi, ez a korral jár. (Nem kamaszkor, mert az 16 évesen kezdődik ;))
Te még serdülőkorban vagy. Ilyenkor "kavarodnak a hormonok."
Azt is szokták mondani, hogy hormonzavaros valaki.
17L
Ohh, akkor félreírtam! Bocsi
Köszönöm, már azt hittem, hogy valami lelki problémám van! :O
Semmi baj, én is teljesen ilyen vagyok.
Ha megengeditek mondok példát: Ha néhány o.társam csúnyán viselkedik órán akkor utána úgy érzem magam, mintha én viselkedtem volna úgy.
Szerintem ez mondható természetesnek. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!