Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írnátok vicces, ciki sulis...

Írnátok vicces, ciki sulis sztorikat?

Figyelt kérdés
Azért rakom ebbe a kategóriába mert ez a legnépeszerűbb kategória
2015. aug. 4. 19:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyik reggel mikor beértem a középsuliba rám jött a hasmenés igazi hascsikarással.Mivel wc elég undorító és szétbarmolt volt meg koszos is persze szokás szerint wc papír se volt, ezért gondoltam visszamegyek városba egy fizetős wc-hez ami 10-15 perc sétára volt de nem bírtam ki ezért keményen be fo.tam...persze bementem még a fizetős wc-be javítani a helyzeten, de ciki volt hazamenni bef.sva.

A másik mikor megyek haza egyszer csak azt érzem hogy mintha lespricceltek volna hátulról vízzel erre látom hogy igazából a hátam és a jobb váll lef.sta egy galamb pont az alatt a vezeték alatt mentem el ahol vagy 6 galamb ült.

Bemenni nem akartam sehova lemosnia nagy tömegen csak minél gyorsabban hazamenni ami volt vagy fél óra... addig küszködtem a hányingerrel mert a galamb folyékony ürülékének elég szúrós okádék szaga van közben az emberek is elég furcsán néztek rám.

2015. aug. 5. 09:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ez így utólag vicces de akkor nem lehetett az
2015. aug. 5. 11:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát visszagondolva is inkább ciki mint vicces :D

Eszembe jutott még!

Szakmunkás képzőben év közben jött egy tanárnő aki max. alsós általános iskolás osztályba lett volna jó nemhogy egy szakmunkás osztályba!(aki tudja hogy az emberek fele milyen egy szakmunkás osztályba az tudja miről beszélek)

Semmi tisztelete vagy tekintélye nemvolt mint tanár egyszerűen ilyen volt a kisugárzása és kész vagy nem tudom de fegyelmezni se nagyon tudod persze, magát tanította az óráin!

De vége fele már annyira feladta hogy órákon ült a széken és nézett ki a fejéből!

Az elvetemült osztálytársam meg mindent megkérdeztek tőle egyik ilyen kérdés a volt hogy "Szoktál szo.ni?"

Tanárnő meg azt válaszolta hogy "Néha" XD

Ez elmeséltük a elméletik oktató tanárunknak akink azért volt tisztelte,tekintélye és rend,csend fegyelem volt az óráin!

Mikor elmeséltük neki csak ennyit kérdezett ledöbbent arccal hogy "Ezt mondta?"

De a legcikisebb hogy elcssztem 4 évet gy szakmunkás képzően ahol nem tanultam szinte semmit az ég világon!

Kaptam egy papírt amivel nem megyek semmire mert már rájöttem hogy nem is érdekel ez a szakma és 0-át is értek hozzá!Ez az igazi ciki!Igazából ne is tudtam mit akarok csak úgy jött és kész mert kelet valamit.

Inkább mentem volna valami gimnáziumba vagy középiskolába...

2015. aug. 5. 21:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó
2015. aug. 6. 07:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcadikba senki nem akart énekelni énekórán, mert nem tetszett nekünk az Álelúja, szóval mindenki beszélgetett tovább, mintha semmi sem történt volna szünet óta, pedig de, mert becsengettek, a tanár meg ugye üvöltött, hogy énekeljünk már. Nem igazán figyeltünk rá, mert nem volt nagy tekintélye szegény László néninek (Lászlóné, de mi így hívtuk), de egyszer csak az egyik osztálytársam énekelni kezdett.

- Lá-lá-lá-lálálá... - és így tovább, majd mindenki rákezdett, hogy "mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék..." Mindenki megkapta az egyest, de nem baj, megérte. :DDD

2015. aug. 6. 13:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Az ének órát mi se szerettük
2015. aug. 6. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Kidobó volt és az egyik gyerek lábát eltalálták és ő ilyen rúgással védte ki

De ugye hozzáért

Manapság a suli kezdete óta én mindene röhögök ami vicces lehet

Ma pl a feladatokat röhögtem tesin de azz nagyjából mindenki amikor estünk keltünk vicces pózókba ugráltunk most is r őhögve irok

2019. szept. 6. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Max mindenórán volt ugyhogy

Természet:hát idén semmi

Német--

Irodalom-

Matek-

Nyelvtan-

Rajz-

Ének-

Tesi :amit leirtam

Hoppá?

Azt hiszem bekentem magam nevetgéllel

2019. szept. 6. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Én pont az ablaknál ülök aztán leghátul xy mondja ott egy élőhalott!

Én kinézek azt hittem arra a bácsira mondja nem is értettem mért élőhalott?

Aztán már barátnőm is aki mellettem ül dik az élőhalott és akkor káttam hogx ott a bicikli támasztónál van egy bábu ,az élőhalott😀

2020. márc. 20. 09:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyszer felgyújtottam az osztálytermünket úgy,hogy bent égett az az osztálytársam aki sokat bántott....XD
2021. febr. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!