Tudnátok animéket ajánlani? (többi alul)
~Nem régen néztem végig a Death Parade animét. Eszméletlen jó! :D Gyönyörű történet,megható,humoros,fejlődő+karakteres főszereplő. Imádom. Minden nemű lénynek csak ajánlani tudom.
===
Innentől az anime tudásom már csak horror szerű animékkel tud szolgálni,szóval kifújtam.
Attack on titan
psycho pass
Kuroshitsuji
Hakuouki
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - akció, dráma, seinen, thriller, történelmi, tragédia
Code Geass - akció, dráma, háborús, iskolai, lélektani, mecha, sci-fi, seinen, szupererő, természetfeletti, tragédia
Shigatsu wa Kimi no Uso - dráma, iskolai, lélektani, romantikus, shounen, slice of life, tragédia, vígjáték, zenés
Death Parade - dráma, játék, lélektani, misztikus, thriller, tragédia
Steins;Gate - dráma, sci-fi, seinen, thriller, vígjáték
Psycho-Pass - akció, krimi, lélektani, sci-fi, seinen
Wolf's Rain - akció, dráma, fantasy, kaland, misztikus, sci-fi, seinen, természetfeletti, tragédia
Angel Beats! - akció, dráma, fantasy, iskolai, seinen, természetfeletti, tragédia, vígjáték
Durarara!! - akció, iskolai, misztikus, romantikus, seinen, slice of life, szupererő, természetfeletti, vígjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!