Youlia kérdése:
Tudtok a Sword Art Online-hoz, a No game no life-hoz, vagy a Madoka Magica-hoz hasonló animéket ajánlani?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm :)2015. jún. 6. 20:16
2/5 A kérdező kommentje:
Megnézetm és elég réginek tűnik, én valami újabbat szeretnék, és lehetőleg lány főszereplőt. De ha olyan jófej mint Kirito, akkor lehet fiú is :D Azért köszi a választ :)
2015. jún. 7. 12:45
3/5 Firedoom válasza:
Log Horizon ez MMO mint a sao+szimpatikus a főszereplő
Ecchit gondolom ne mondjak, de ezeket megprobalhatnad:
Guilty Crown
Dusk Maiden of Amnesia (vígjáték)
Amnesia (horror)
K project (ezt tuti szeretni fogod)
Code Breaker (ez is jo, de inabb az átlagos)
Black Bullet (lolis, nekem tetszett, egy próbát neked is megerhet)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnézem őket :) Amúgy azt elfelejtettem odaírni, de láttam a Death Note-ot is (vagyis nem végig, csak L haláláig), szóval ahhoz hasonlót is keresek :)
2015. jún. 10. 18:00
5/5 anonim válasza:
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? ez is játékokról szól de itt az ún. "ajándékokkal" küzdenek egymás ellen
10 része van igaz rövid de nekem bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!