Tudnátok jó animéket ajánlani?
Már rengeteg animét megnéztem vagy nézek amint kijön és tanácstalan vagyok mibe kezdjek most bele. Olyan animék érdekelnének amiben csaták vannak az m1 milyen korban játszódik csak legyen benne valami nem hétköznapi (vámpírok,varázslat,szörnyek,űrlények,zombik stb.)
A héten néztem meg a fairy tail-t nagyon megtetszett.
Amiket már láttam és hirtelen beugrottak:
Bleach, Blood+, Blue Gender, Code Geass, Cowboy Bebop, D. Gray-man, Death Note, Elfen Lied,Full Metal Panic, fullmetal alchemist, hellsing, naruto, Owari no Seraph, DanMachi, highschool of the dead, vampire knight,sword art online.
Most ezek ugrottak be ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló animét és írna róla pár sort azt nagyon megköszönném.
Vagyis lényegében fantasy-t keresel, nem? :)
(Megjegyzés: mindkét Fullmetal Alchemistet láttad? Szerintem a Brotherhood sokkal jobb, de a sima se akkora botrány mint először gondoltam.)
Amúgy:
Angel Beats!
Noragami
Akatsuki no Yona
Zero no Tsukaima
11eyes
Highschool DxD (nekem nem tetszett, de sokan szeretik)
Ao no Exorcist
Kaze no Stigma
Kyoukai no Kanata
K
Code: Breaker
Btooom! (ez nem fantasy, de jó "harcok"(inkább egymást robbantgatják) vannak benne)
Groove Adventure Rave
Hirtelen ennyi. Remélem segítettem.
Igen mind a 2 Fullmetal Alchemistet láttam :)
Btooom! 1 részét megnéztem de nem fogott meg. ugyan így jártam a mirai nikki-vel is az se fogott meg.
Mindjárt lecsekolom amiket írtál remélem valamelyikre rákapok :)
Az Inuyashát egy darabig néztem de meguntam a végét megnéztem annyira nem ragadott magával de azért kössz.
Az Angel Beats!-et nemrég fejeztem be elég érdekes volt ajánlom mindenkinek de a 14. részt szerintem nem érdemes emgnézni és van egy 13,5 rész is egy alternatív befejezéssel azt se nagyon ajánlom ha csak a 13 részt nézitek meg egy teljes élményt kaptok.
Ghost in the Shell - akció, dráma, lélektani, mecha, sci-fi, seinen, cyberpunk, erőszak, filozófia, hacker, jövő, kiborg, komor színvilág, különleges alakulat, lőfegyver, manga alapján, mesterséges intelligencia, meztelenség, módosított ember, politika, rendőr/rendőrnő, terrorizmus/terrorista, törvény és rend
Afro Samurai - akció, dráma, fantasy, guro, harcművészet, horror, mecha, nem gyerekeknek, sci-fi, szamurájos, afro-amerikai, alternatív történelem, alternatív világ, bosszú, dark fantasy, erőszak, jelen, kardpárbaj, kiborg, lövöldözés, magyar szinkron, mészárlás, nindzsa, sok vér, szex, trágárság, vérengzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!