Fortio1HUN kérdése:
Tudtok ajánlani jó animéket? Olyanra gondolok mint pl: Aldonah zero, Girls und panzer, Tokyo Ghoul, Sword Art Online, Shingeki no Bahamout, DeadmanWonderland, Danshi Koukosei no Nichijou. Vagy valami vicces, háremes-et mint pl: Highschool DxD
Figyelt kérdés
Anime,vicces,horror,hárem,ecchi2015. jan. 11. 13:35
1/5 anonim válasza:
Highschool of The Dead
Corpse Party...
Another
Higurashi no Naku koroni
Mirai Nikki
Akame ga Kill
Btooom!
School Days
Shiki
Claymore
11eyes
KissXSis
Seikon no Qwaser
Black Bullet
Bleach
Korewa Zombie desu Ka?
Kill la Kill
Blood +
Afro Samurai
To Love Ru
MM!
Gantz!
Elfen Lied
Hellsing
Au no Excorcist
Egyébbként tucan számra van már ilyen kérdés...
2/5 anonim válasza:
Code geass
Psycho pass
Zankyou no terror
3/5 A kérdező kommentje:
Legelső kommentelő,tudom,csak nem ilyen kategóriában legtöbbször,avagy már nemtudok rákeresni :D de azért köszönöm :)
2015. jan. 12. 19:26
4/5 anonim válasza:
ha tetszett a Tokyo Ghoul akkor jó hír ma jött ki a 2.évad első Tokyo Ghoul √A része magyarul :D(ez is elégé jó lesz még jobb mint az előző évad :D)
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom :) Láttam már az első részt :D nemakarok spoilerezni annak aki talán most tévedt ide ezért kijelzem *Spoiler*
Szerintem nem egy közülük,csak beállt közéjük valamilyen oknál fogva :D
2015. jan. 13. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!