Miért nem csúfolnak az osztályban?
15/L vagyok és még év elején szép testem volt, de most elvagyok kissé hizva. Miért nem csúfolnak az osztálytársak ? Nem is vagyok egy jó tanuló, hogy azért ne, szóval nem értem miért nem csúfolnak máár :-DDD
2 évvel ezelőtt volt 1 srác a volt osztályomban aki minden nap szivatott az alakom miatt és nyárra úgy lefogytam, hogy mindenki csak ámult. És most megint eléggé duci vagyok, csak ebbe az osztályba senki sem csúfol, ááá mit tegyek ??
10:09 : pont leirtad a választ, a SZÁMODRA " hülye " kérdésre nem értem miért válaszoltál kétszer is. Hobbiként válaszolgatsz a szerinted hülye kérdésekre ? Te vagy a bunkó akkor is, hogy válaszolgatsz xDD
Lehet ezt a kérdést félig poénnak szántam ( bár félig igaz is ), na és ???? Attól még nem kell itt hisztizned és kavargatnod a hülyeségeidet, én inkább nem válaszolnék egy kérdésre, minthogy ilyen lecsó válaszokat adjak, de te tudod
A személyiséged is bejöhet a körülötted levő embereknek, nem csak külsőd. Rengeteg kövér ismerősöm van, akiket sosem csúfolnak, max akik nem ismerik őket, mert észvesztő humoruk van, vagy figyelmesek odaadóak; egyszerűen szerethetőek. :)
Valszegez egy normális osztály, mert nem csak a felszínt nézik, vagy mittudomén.
De az is lehet, hogy csak szerinted híztál sokat, és magadnak nem tetszel.
Amúgy meg ne aggódj, mert most jönnek a centik függölegesen is (nősz), év végére, ha valóban nem nagy a túlsúly, mind eltűnik majd, főleg, ha jön a nyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!