Miért nem csúfolnak az osztályban?
15/L vagyok és még év elején szép testem volt, de most elvagyok kissé hizva. Miért nem csúfolnak az osztálytársak ? Nem is vagyok egy jó tanuló, hogy azért ne, szóval nem értem miért nem csúfolnak máár :-DDD
2 évvel ezelőtt volt 1 srác a volt osztályomban aki minden nap szivatott az alakom miatt és nyárra úgy lefogytam, hogy mindenki csak ámult. És most megint eléggé duci vagyok, csak ebbe az osztályba senki sem csúfol, ááá mit tegyek ??
NEM, dehogyis, nem hittem hogy fontos vagyok xDD
Épp az volt, hogy tudtam, hogy rossz szándékból csúfolnak, de legalább ez erőt adott ahoz, hogy formába hozzam magam
Igy, hogy minden rendben van és mindenki szeret, minek fogyni ? Miért változnék, ha igy is jó ?
Mostmár érted ? Szükségem van egy kis negativumra, hogy legyen elég okom arra, hogy lefogyjak. Tudom, ez olyan forditott pszichológia, de aki nem érti, az ne háborodjon fel xDDDD szerintem logikus, amit irtam
Engem 1általán nem érdekel, hogy milyennek látsz xDDD
A különbség az, hogy mostmár én is annak látlak téged XD
na figyi:
- hogy nézel ki? nem igaz ,hogy nem tudsz lefogyni, olyan kövér vagy ,hogy a greenpeace visszahúzna a tengerbe a partról!
ez sem elég ?
sőt olyan ronda vagy,hogy a rádió sem szól hozzád,a medve igyon rád vizet.
na szólj ha kérsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!