Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem csúfolnak az osztály...

Miért nem csúfolnak az osztályban?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és még év elején szép testem volt, de most elvagyok kissé hizva. Miért nem csúfolnak az osztálytársak ? Nem is vagyok egy jó tanuló, hogy azért ne, szóval nem értem miért nem csúfolnak máár :-DDD

2 évvel ezelőtt volt 1 srác a volt osztályomban aki minden nap szivatott az alakom miatt és nyárra úgy lefogytam, hogy mindenki csak ámult. És most megint eléggé duci vagyok, csak ebbe az osztályba senki sem csúfol, ááá mit tegyek ??

2010. márc. 5. 08:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki hogy nem csesztetnek téged..Sajnos sokan nem ilyen szerencsések.
2010. márc. 5. 08:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
azt akarod, hogy szívassanak? Örülj, hogy olyn osztályod és barátaid vannak, akiknek fontos vagy és nem a külsöd érdikli őket :)
2010. márc. 5. 08:41
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Én még ilyet nem láttam vagy hallottam! valaki azt akarja, hogy csúfolják? te ettől fontosnak érezted magad régen? mert azt hitted, hogyha csúfolnak, akkor közéjük tartozol vagy jófejnek tartottak? milyen buta vagy! Tudod te, hogy ez milyen sérüléseket okozhat majd későbbiekben a lelkedben? én úgy emlékszem, hogy mindig a szerencsétleneket piszkálták, gúnyolták, csúfolták a középsuliban és tényleg igy is volt! szóba nem álltak volna velük, ha mondjuk összefutottak volna a disco-ban vagy bárhol! ha a haverok vagy bartáok engednek el pár megjegyzést az más! de sztem te nem erről beszélsz! egyszerűen annyira ostoba vagy, hogy azt hiszed, hogy mert csúfolnak téged, az már azt jelenti, hogy azért foglalkoznak veled, mert menő vagy! te tényleg ezt hiszed? örülj, hogy nem piszkálnak!
2010. márc. 5. 08:50
 4/14 A kérdező kommentje:

NEM, dehogyis, nem hittem hogy fontos vagyok xDD

Épp az volt, hogy tudtam, hogy rossz szándékból csúfolnak, de legalább ez erőt adott ahoz, hogy formába hozzam magam

Igy, hogy minden rendben van és mindenki szeret, minek fogyni ? Miért változnék, ha igy is jó ?

Mostmár érted ? Szükségem van egy kis negativumra, hogy legyen elég okom arra, hogy lefogyjak. Tudom, ez olyan forditott pszichológia, de aki nem érti, az ne háborodjon fel xDDDD szerintem logikus, amit irtam

2010. márc. 5. 08:56
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem... nem igaz hogy csúfolódásra van szükséged ahhoz, hogy lefogyj...
2010. márc. 5. 09:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Persze! Ha valaki elég elszánt és szeretne változni,ahhoz nem kell hogy csúfolják. Ahhoz csak akarat és kitartás kell,nem pedig az,hogy állandóan szekáljanak a súlyod miatt. Ez valamilyen szinten csak ürügy lenne...
2010. márc. 5. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:
"forditott pszichológia"? na nee! ha nem tetszel magadnak úgy, ahogy vagy, akkor fogyj le! nem kell, ahhoz az, hogy mások csúfoljanak! igy van! csak akarat kérdése! még mindig butának látlak! sajnálom!
2010. márc. 5. 09:17
 8/14 A kérdező kommentje:

Engem 1általán nem érdekel, hogy milyennek látsz xDDD

A különbség az, hogy mostmár én is annak látlak téged XD

2010. márc. 5. 09:19
 9/14 anonim ***** válasza:

na figyi:

- hogy nézel ki? nem igaz ,hogy nem tudsz lefogyni, olyan kövér vagy ,hogy a greenpeace visszahúzna a tengerbe a partról!

ez sem elég ?

sőt olyan ronda vagy,hogy a rádió sem szól hozzád,a medve igyon rád vizet.

na szólj ha kérsz még.

2010. márc. 5. 10:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Érdekes! Hogy én milyennek látlak az nem számit, de hogy az osztálytársaid milyennek látnak az számit! végülis igaz, én egy senki vagyok számodra! csak te ide irtál egy kérdést, amire jogom van válaszolni vagy véleményt alkotni! és hogy megingassam azt, amit mondtál... ha ők azt mondják, hogy csúnya vagy és kövér, akkor lefogysz! ha én azt mondom, hogy buta vagy, akkor nem akarsz változtatni? ez "forditott pszichológia"! a te elméd szerint! :) Hülye kérdést tettél fel, ahogyan ezt már mások is mondták, csak finomabban!
2010. márc. 5. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!