A fiamnál füvet találtam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiam egyik nadrágja zsebében, kis légmentes zacsiban, zöldes-barnás növényi részeket (nem láttam még, de gondolom, hogy fű) találtam.
Nálam van, de mit csináljak vele? Simán dobjam ki, és ne szóljak neki, hogy megtaláltam? Vagy szóljak? És ezt egyáltalán hogy lehetne megbeszélni?
Milyen a fű egyáltalán, mert pár helyen már olvastam róla, és van ahol démonizálják, de van ahol egyenesen Istenítik.
Ne haragudjatok a sok kérdésér, de aggódok nagyon.
2010. márc. 4. 23:14
1/28 anonim válasza:
Szívd el és akkor tudni fogod mi! Xd :)
2/28 anonim válasza:
Ez attól is függ hány éves stb.. nyílván 14-15 éves gyerektől elveszem kérdőre vonom!Bár ki milyen én biztos nem engedném!18+ gyereknél meg már nem igazán tudsz beleszólni de nyílván rákérdeznék akkor is!
3/28 anonim válasza:
Lehet hogy akkor te is isteníteni fogod :)
4/28 anonim válasza:
Szívd el!!! Szívd el!!! Szívd el!!! Szívd el!!! Szívd el!!!
5/28 A kérdező kommentje:
17éves.
Igazából, tudom, hogy tud magára vigyázni, mert talpraesett gyerek, de kicsit megijeszt a dolog. Nyilván nem véletlenül illegális.
2010. márc. 4. 23:21
6/28 anonim válasza:
kis mértékben Isten, nagy mértékben meg...valakinek a démon, valakinek még mindig az Isten. Egyénfüggő, aki hajlamos függeni az függő lesz, de még mindig jobb ha ezt engeded neki mint h töltőgázt, ragasztott szívjon, vagy igyon. egyébként tessék jól utána nézni külföldi TUDOMÁNYOS oldalakon és ott konkrétan megmondják h miért jó és miért rossz, valószínűleg meg fog győzni. Aztán mehet tele vele a kert! :)
7/28 A kérdező kommentje:
És nem szeretném elszívni.
2010. márc. 4. 23:22
9/28 A kérdező kommentje:
És tudnál nekem linkelni ilyen tudományos oldalt?
Lehetőleg független, tényszerűt.
2010. márc. 4. 23:23
10/28 anonim válasza:
Nem véletlenül illegális, persze. Azért illegális mert így a gyógyszergyárak több MILLIÁRD DOLLÁROKAT kasszál a lassan itthon is kapható cannabis készítményekből, amit ha legális lenne nehezen tehetne meg, mivel gyomnövény, így megél bárhol. illetve nem említettem a milliárdos kenő pénzeket a maffiáktól és az ital, sör gyáraktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!