Sok évvel ezelőtt meghalt egy rokonom, aki nagyon közel állt hozzám. Rengeteget vigyázott rám és sokat foglalkozott velem. Olyan 7 éves lehettem, amikor elmondta, hogy elrejtett több millió forintot, majd ha meghal én kapom meg a pénzt. Akkor ezt nem fogtam fel és nem is figyeltem rá, hogy mit is mond pontosan. De miután ezt elmesélte pár hét múlva egy balesetben hirtelen meghalt. A pénzről senkinek sem beszéltem, azóta is csak én tudok róla. A birtokot, ami több épületből áll 18 évesen az akarata szerint természetesen megkaptam. És itt kezdődik a probléma. A pénzt azóta se találom. A házzal nem kezdtem semmit, azóta is érintetlenül áll, nem épült hozzá semmi és nem is lett lebontva egy része sem, csak takarítani szoktam. Fogalmam sincs, hogy hol lehet a pénz. Már arra is gondoltam, hogy befalazta valahová (elég paranoiás volt), de sajnálnám lebontani a házat, hiszen rengeteg szép emléket őrzök onnan. Viszont a pénzért kár lenne. Tudom jól, hogy ő sem szeretné, hogy kárba vesszen. 10 éve keresem, de nem találom. Hogy találhatnék rá a pénzre?
Az is lehet, hogy volt egy bankszámlája, csak az esetleg elkallódott valahogy. A mai online világban nem valószínű, hogy rengeteg papirost rejt el a kertben, lehetséges, hogy bankszámlája volt, és az elfelejtődött vagy mittomén' A tizes amúgy jó ötleteket adott, ujjal kopogtasd végig esetleg a falakat
2015. júl. 15. 20:28
13/13 anonim válasza:
Hallotal mar az agykontrolrol? En tobb mint egy eve elvegeztem es a 4 napos tanfolyamokon sokmindent megtanitanak pl erre is kepes lehetsz hogy meglasd, megerez hol van ez az elrejtett penz. Sajnos en kijottem a gyakorlatbol, vagyis inkabb el sem kezdem a gyakorlast mert nem sokkal a tanfolyam utan egy hajotarsasagnal keztem el dolgozni ami hat honapos munkat jelentett szbadnap nelkul napi 10 oraba. Eleg faraszto es stresszes volt de meg egy szerzodest meg egy meg csinaltam. Lenyeg az hogy en nem hasznaltam, de lassan elkezdem ujra tanulni az ott tanultakat.
Nehany dolgot pl a fejfajas kontrolt... hasznaltam es segitett pedig tenyleg nem vagyok egy edzett agykontrolos. Mivel rengeteg jo dolgot tudsz csinalni vele csak gyakorlas kerdese igy azt mondom, tudom hogy megeri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!