Hogyan találhatnám meg a pénzt?
Szerintem te úgy jártál mint én a nagynénémmel. Nagynéném anno annak idején kapott egy komoly kárpótlási jegyet, amit el is adott. Később örökölt a férje után is jelentős összeget. Nem sokkal rá lebetegedett, és megkért, hogy ápoljam. Szívesen tettem mert nagyon szerettem (még ma is szeretem) Aki tudja milyen egy tolószékes, kissé szenilis hölgyet ápolni azt tudja, hogy hiába csupa szív akkor sem könnyű feladat. De mint írtam szerettem vele lenni. Ő is mindig mondogatta, hogy eltett több milliót, és ha egyszer eltávozik minden az enyém lesz. Én csak nevettem, hogy "jaj, ne már.. ne beszéljünk ilyen szomorú dolgokról.." Így is maradtunk. De mindig emlegette a pénzt. Sajnos egyik nap rosszul lett, és meghalt. Volt végrendelet aminek én lettem az örököse. Örököltem egy kis lakást és mivel volt jelentős tartozása is, én elfogadtam, hogy az örökség részerejéig kifizetem (vagyis a lakást ne terheljék meg, pénzzel fizettem ki) Azért mentem bele, mert nekem is beugrott amit éveken keresztül mondott, hogy több millió forintot eltett ami majd az enyém lesz.
Én is mindent átforgattam, és megtaláltam pár dolgot. Pl: A kárpótlási jegyekből jelentős összeget szerzet. Igen volt pár milliója, csak azt elfelejtette, hogy mindent egy alapítványnak adományozott. A férjétől is örökölt majdnem 20 milliót. Erről is megvolt a régi hagyatéki végzés. Csak azt felejtette el, hogy amíg egészséges volt, 4x körbe járta a földet, és évekig csak utazgatott. Idős korára ezek valamiért nem jutottak eszébe csak az, hogy sok milliója van.
Kedves kérdező. Ha 10 év alatt nem találtad meg akkor nincs mit megtalálni.
kérdezősködj a rokonoknál hogy tényleg lehetett-e annyi spórolt pénze
ha igen akkor egyenként kell átnézni minden apró dolgot, halottam van aki a kabát belsejébe varrta a pénzt, vagy a padló alá rejtik, bárhol lehet
Kopogtatással a falakban könnyen elfedezhető egy üreg, de az is lehet a birtokon van valahova elásva, akár egy használaton kívüli kéményben is lehet.
Nem egyszerű a helyzet, de nehogy feladd :)
aprólékosan nézd át az összes holmiját, próbálj az ő fejével gondolkodni, vagy hagyatkozz megérzésekre. Valami ráutaló jelet kell találj. Olyan helyen keresd, ahol elvileg sem tűz sem víz nem tehet benne kárt. Valószínűleg alaposan becsomagolta, ha kint helyezte el. Keresheted teljesen szembetűnő helyeken is, ahol betörő sem gondolná, bár az idősek, nem így gondolkodtak. Sok sikert, találd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!