van egy srác,az osztálytársam - aki már már lélegzetvételembe is beleköt, és lelkileg terrorizál a megjegyzéseivel!
nem telne el úgy 1 nap hogy ne kötne belém, ne mondana lealázó- megszégyenítő dolgokat rólam főleg a többiek előtt...
piszkál, és már nem bírom.... Nem tudom azt megállni hogy ne higgyek 1 szavának se, mindent elhiszek és teljesen magamba fordulok a szavai miadt... Egyszerüen nem bírok kiállni magamért!
Nekem erre egyszerű taktikám van elküldöm az ilyet az anjába XD ne félj tőle és ne hidd el amit mond mert akk tényleg magadba fordulsz :S
2010. márc. 3. 21:51
2/11 anonim válasza:
Velem is pont ugyanez volt, az osztálytársam állandóan cseszegetett, aztán egyszer csak meguntam, és az osztály előtt úgy leb*asztam, hogy a föld alá süllyedt szégyenében. Azóta normálisan viselkedik.
2010. márc. 3. 21:57
3/11 anonim válasza:
én is voltam igy..
imádta a srác huzgálni a hajam na meg beszologatni
de egyszer angol orán annyira felhuzott a szokásosnál hogy megpüföltem szerencsétlent közben meg orditottam vele:Dde megérdemelte..
utána már félve köszönt nekem..
2010. márc. 3. 22:01
4/11 anonim válasza:
Rám négy fiú szállt,én nem tudok velük mit csinálni,négy egy ellen...
2010. márc. 3. 22:01
5/11 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, de én még leugatni se tudom, mert semmi tekintélyem az osztályban, és csak kiröhögnének
2010. márc. 3. 23:55
6/11 anonim válasza:
Mi olyan nehéz? Nyugodtan állni és semmit se csinálni? Kényszeres reagáló, webkettes kis csodakölkök vagytok már?
2010. márc. 4. 09:24
7/11 anonim válasza:
szerinted mindent tűrniük kéne??
2010. márc. 4. 14:55
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek. mégis hogy szoljak vissza neki ?? mit mondjak. am nekem sincs semmi tekintélyem... egy stréber vagyok, aki ráadásul rocker is... :S szerintem a homlokomra van írva, h CÉLPONT. de valami jó beszólós dumának örülnék, ha vki tud ilyet. elöre is köszi
2010. márc. 4. 15:43
9/11 anonim válasza:
Ó ha én a helyedbe lennék akkor az a srác már kiköpte volna a fogát:D
Ne engedd hogy kritizáljon, hát ki a jó isten ő?:D
Szerintem egy csöves már nem azért..:D
Menj oda és vágj le neki egy nyakast azt annyi:D
Na jó adok normális választ, de én olyanokat verek a fiuk fejére amikor piszkálnak hogy csillagokat látnak..
Szerintem mond meg neki hogy szálljon le rólad..vagy..:D
Hát most nem azt mondom hogy agyon kell rúgni, hanem odamész: beszóltál? adsz egy nyakast..és elmész:D:D
12/L
2010. márc. 4. 21:56
10/11 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak nagyon köszi !! szerintem hétfőn kipróbálom, ha kötöszködik... azért a fogára vigyázni fogok, de a nyakast nemm fogja megúszni xDD még 1x köszi szépen !! mindenkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!