Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kikészülök.

Mit tegyek? Kikészülök.

Figyelt kérdés

hát röviden :

van egy srác,az osztálytársam - aki már már lélegzetvételembe is beleköt, és lelkileg terrorizál a megjegyzéseivel!

nem telne el úgy 1 nap hogy ne kötne belém, ne mondana lealázó- megszégyenítő dolgokat rólam főleg a többiek előtt...

piszkál, és már nem bírom.... Nem tudom azt megállni hogy ne higgyek 1 szavának se, mindent elhiszek és teljesen magamba fordulok a szavai miadt... Egyszerüen nem bírok kiállni magamért!

2010. márc. 3. 21:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%
Nekem erre egyszerű taktikám van elküldöm az ilyet az anjába XD ne félj tőle és ne hidd el amit mond mert akk tényleg magadba fordulsz :S
2010. márc. 3. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Velem is pont ugyanez volt, az osztálytársam állandóan cseszegetett, aztán egyszer csak meguntam, és az osztály előtt úgy leb*asztam, hogy a föld alá süllyedt szégyenében. Azóta normálisan viselkedik.
2010. márc. 3. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam igy..

imádta a srác huzgálni a hajam na meg beszologatni

de egyszer angol orán annyira felhuzott a szokásosnál hogy megpüföltem szerencsétlent közben meg orditottam vele:Dde megérdemelte..

utána már félve köszönt nekem..

2010. márc. 3. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Rám négy fiú szállt,én nem tudok velük mit csinálni,négy egy ellen...
2010. márc. 3. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok, de én még leugatni se tudom, mert semmi tekintélyem az osztályban, és csak kiröhögnének
2010. márc. 3. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan nehéz? Nyugodtan állni és semmit se csinálni? Kényszeres reagáló, webkettes kis csodakölkök vagytok már?
2010. márc. 4. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
szerinted mindent tűrniük kéne??
2010. márc. 4. 14:55
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek. mégis hogy szoljak vissza neki ?? mit mondjak. am nekem sincs semmi tekintélyem... egy stréber vagyok, aki ráadásul rocker is... :S szerintem a homlokomra van írva, h CÉLPONT. de valami jó beszólós dumának örülnék, ha vki tud ilyet. elöre is köszi
2010. márc. 4. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Ó ha én a helyedbe lennék akkor az a srác már kiköpte volna a fogát:D

Ne engedd hogy kritizáljon, hát ki a jó isten ő?:D

Szerintem egy csöves már nem azért..:D

Menj oda és vágj le neki egy nyakast azt annyi:D

Na jó adok normális választ, de én olyanokat verek a fiuk fejére amikor piszkálnak hogy csillagokat látnak..

Szerintem mond meg neki hogy szálljon le rólad..vagy..:D

Hát most nem azt mondom hogy agyon kell rúgni, hanem odamész: beszóltál? adsz egy nyakast..és elmész:D:D

12/L

2010. márc. 4. 21:56
 10/11 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak nagyon köszi !! szerintem hétfőn kipróbálom, ha kötöszködik... azért a fogára vigyázni fogok, de a nyakast nemm fogja megúszni xDD még 1x köszi szépen !! mindenkinek
2010. márc. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!