Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálok rosszul? Teljesen...

Mit csinálok rosszul? Teljesen kikészülök már.

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, sokak szerint kifejezetten szép, nagyjából én is meg vagyok elégedve magammal.

De eddig csak egy barátom volt életemben, és őt sem szerettem. Mindig totál beleszeretek valakibe, de sosem jön össze, mindig szarkeverések miatt tönkremegy. Mindig ott vagyok, hogy vágyakoznom kell, a barátaim meg nem győzik mondani, hogy nem vagyok az a kaliberű lány, akinek erre szüksége van, tehát keressek mást.

Mindig megaláznak, teljesen ki tudok már készülni. Mit csináljak? Most is épp szenvedek, mert megint kicsesztek velem. Így soha nem leszek boldog.:(

2009. okt. 4. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok,és nekem se volt még senkim,mindig csak szenvednem kell.
2009. okt. 4. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, légyszi írj többet így nem igazán értem, hogy mik szoktak lenni azok a "szarkeverések" és mi lehet az okuk, pedig mindenképp megszeretnélek vígasztalni. :(
2009. okt. 6. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg fogod találni az igazit! De egy jó tanácsot hadd adjak: ne siettess semmit! Még annyira fiatal vagy, lehet, hogy szerencsés vagy 1 hónap múlva már becsenget leendő férjed, de lehet, hogy évek múlva találkoztok majd. Én férjemet 21 évesen ismertem meg, és ha tehettem volna kitöröltem volna előző kapcsolataimat, mert megérte volna várni RÁ :-)!

Egyébként nagyon sokan vannak rossz kapcsolatban csak azért, hogy ne legyenek egyedül! Ne kövesd példájukat!!! Légy magabiztos, érezd magad jól egyedül is, legyen tartalmas az életed, hidd el ez a pasiknak is imponál!

Kívánom, hogy légy nagyon boldog!

2009. okt. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!