Szerintetek csalás az ötös lottó?
Személy szerint én csalásnak tartom több okból is.
-Ha a 90 golyóból 1 et elveszünk akkor csak 4es lehet.Ezt senki sem veszi észre.
Ötös lottó nyerteseiről semmit sem tudunk,mióta elektronikus lett soha.Mint ha nem is léteznének azok a személyes pedig pár ember azért nyert elvileg és akkor csapot papot othagy mimdent és barátokkal se beszél többet? Mert csak ez magyarázza az hogy a bárátok nem mondnák el senkinek.Márpedig a pletyka az terjed.Szóval furcsa hogy soha semmit sem hallunk rólunk.
- A 6os lottó sokkal többször nyerik meg,nagyom sokra emlékszek pedig ennek kisebb az esélye mint az ötösnek.Ez mivel magyarázható?
Szóval az a baj hogy annyi a furcsa tényező hogy nem igaz.Még az 51es körzetről is többet tudunk.Szóval lehet hogy a nyereményt beforgatják valahogy a könyvelésbe vagy mindig a cég fejese nyerheti meg?
-Még egy apró dolog,szinte semmelyik nyertes nem jelentkezik a nyereményért vagy 1-2 hónap múlva.Ennek mi értelme? Ki az a hülye akinek átfúj a szél a házán és nem megy az ingyen pénzért,mi meg ha nyerünk 10e ft-ot már futunk is a lottózóba.Szóval áhh nagyon furcsa.Nektek mi a véleményetek?
Azert az is èrdekes, hogy ezeket a nagy milliárdokat mindig pont gèpi húzással nyerik meg nem a kèzivel.
Amugy èn is a #23 asnak adok igazat abban, hogy inkább skandi ès 6-ost veszek, most az átlagos kis èletemhez az a 200-300 millio is baromi sok ès jol jön sokkal többen vesznek lottót amikor ekkora milliárdos a nyeremèny ebből nekem az jön le, hogy ilyen 200 milla-900 milla az nem nagyon kell az embereknek azert nem èri meg nekik a lottó. Fura, nekem mèg az 50 millioèrt is megèrnè.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!