A lottó kamu? 18:54 órakor egy weboldal kiírta a sorsolás előtt a számokat!
Szóval van bizonyítékom is, itt a link!
Ez egy hivatalos oldal és már ha jól tudom a sorsolás előtt ki írta hogy megnyerték a lottó ötöst+ a számokat! A tévében 19:14-fele ment a sorsolás! Most akkor tényleg átverés volna?
A cikkeket hamarább megírják és később teszik bele a számokat és hogy nyert-e valaki.
A Pénzcentrum nem hivatalos oldal, nem a Szerencsejáték Zrt. üzemelteti.
Facebookon is izzik a bejegyzés:
Vicces látni az értelmi színvonalat. És ezek az emberek komolyan túlélnek egyik napról a másikra? Nagyon durva.
Nincs értelme csalni a lottóval, mert így is többszörösen megtérül. Sok pénznek tűnik az 5 milliárd, de még több mondjuk az 50-100 milliárd, ami kb. addig összejöhetett, amíg felhalmozódott ez a nyeremény.
Nyilván megoldható a manipulálás, hiszen az egész egy informatikai rendszer, ami nyilván nem feltörhetetlen. De mondjuk nem tudom, hogy lehetne áttolni a sok dolgozó, meg a közjegyző tudtán kívül egy ilyet. Meg ha kibukik a dolog, akkor az elég gáz, az emberek soha többet nem vesznek lottót, oda a többszáz milliárdos bevétel szaros 5 milliárdért. Na meg ha valakinek kell, akkor csendben a több százból fogja elvenni, minek a felhajtás?
Amúgy mindentől függetlenül: a Pénzcetrum vajon honnan tudott volna az átverésről? Gondolod, hogy őket tájékoztatták? Milyen alapon?
Azt olvastam hogy folyamatosan frissítették számonként a bejegyzést! Így jött össze a dátum különbség!
Ne is mond LOL Sok hülye ott szenved kommentbe mert nincs is jobb dolguk.
Ó istenem...
A titok összesen annyi, hogy a cikket előre megírják (azért, hogy minél hamarabb kikerülhessen!) és a számokat / címet utólag adják neki!
Viszont a dátum az eredeti létrehozás dátuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!