A lottó kamu? 18:54 órakor egy weboldal kiírta a sorsolás előtt a számokat!
Szóval van bizonyítékom is, itt a link!
Ez egy hivatalos oldal és már ha jól tudom a sorsolás előtt ki írta hogy megnyerték a lottó ötöst+ a számokat! A tévében 19:14-fele ment a sorsolás! Most akkor tényleg átverés volna?
Így van,bármelyik fórumban ha létrehozol egy cikket de te módosítod a tartalmát attól a létrehozási dátum nem változik,csak annyi szokott lenni hogy néhány honlap ki írja alulra hogy mikor szerkesztetted de ez a pénzcentrumon nem így van,így a fejlécen csak azt látod mikor lett létrehozva,de hogy én közbe másnap szerkesztem attól még az előző napi létrehozási dátum lesz.
Amúgy a pénzcentrum honnan tudná előre hogy mi a nyerő szám,ennek semmi köze a szerencsejáték zrt-nek mert ez inkább tőzsdei dolgokkal foglalkozik,persze 5-öst ki írja azért.
Az ország szégyene lenne!!!! A LOTTÓ
Nem éggböl pottyan a lové A bankok egymásal Összekötésbe vannak (plusz rendörség plusz egy számitogépes profi és nem nokiás dobozt kéne osztogatni A (portás kihagytam bisztos mert mert mindenap más van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!