Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A lottó kamu? 18:54 órakor...

A lottó kamu? 18:54 órakor egy weboldal kiírta a sorsolás előtt a számokat!

Figyelt kérdés

Szóval van bizonyítékom is, itt a link!

[link]

Ez egy hivatalos oldal és már ha jól tudom a sorsolás előtt ki írta hogy megnyerték a lottó ötöst+ a számokat! A tévében 19:14-fele ment a sorsolás! Most akkor tényleg átverés volna?

2015. jún. 2. 09:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Így van,bármelyik fórumban ha létrehozol egy cikket de te módosítod a tartalmát attól a létrehozási dátum nem változik,csak annyi szokott lenni hogy néhány honlap ki írja alulra hogy mikor szerkesztetted de ez a pénzcentrumon nem így van,így a fejlécen csak azt látod mikor lett létrehozva,de hogy én közbe másnap szerkesztem attól még az előző napi létrehozási dátum lesz.

Amúgy a pénzcentrum honnan tudná előre hogy mi a nyerő szám,ennek semmi köze a szerencsejáték zrt-nek mert ez inkább tőzsdei dolgokkal foglalkozik,persze 5-öst ki írja azért.

2015. júl. 4. 10:56
 12/12 anonim válasza:

Az ország szégyene lenne!!!! A LOTTÓ

Nem éggböl pottyan a lové A bankok egymásal Összekötésbe vannak (plusz rendörség plusz egy számitogépes profi és nem nokiás dobozt kéne osztogatni A (portás kihagytam bisztos mert mert mindenap más van

2015. júl. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!