Szerintetek csalás az ötös lottó?
Személy szerint én csalásnak tartom több okból is.
-Ha a 90 golyóból 1 et elveszünk akkor csak 4es lehet.Ezt senki sem veszi észre.
Ötös lottó nyerteseiről semmit sem tudunk,mióta elektronikus lett soha.Mint ha nem is léteznének azok a személyes pedig pár ember azért nyert elvileg és akkor csapot papot othagy mimdent és barátokkal se beszél többet? Mert csak ez magyarázza az hogy a bárátok nem mondnák el senkinek.Márpedig a pletyka az terjed.Szóval furcsa hogy soha semmit sem hallunk rólunk.
- A 6os lottó sokkal többször nyerik meg,nagyom sokra emlékszek pedig ennek kisebb az esélye mint az ötösnek.Ez mivel magyarázható?
Szóval az a baj hogy annyi a furcsa tényező hogy nem igaz.Még az 51es körzetről is többet tudunk.Szóval lehet hogy a nyereményt beforgatják valahogy a könyvelésbe vagy mindig a cég fejese nyerheti meg?
-Még egy apró dolog,szinte semmelyik nyertes nem jelentkezik a nyereményért vagy 1-2 hónap múlva.Ennek mi értelme? Ki az a hülye akinek átfúj a szél a házán és nem megy az ingyen pénzért,mi meg ha nyerünk 10e ft-ot már futunk is a lottózóba.Szóval áhh nagyon furcsa.Nektek mi a véleményetek?
Teljesen kizárt a csalás, de aki az észérveknek nem hisz, annak felesleges beszélni.
Sem érdeke nem fűződik senkinek hozzá, sem technikailag nem manipulálható.
Tudjuk, hogy amíg az ötöslottót kézzel húzták, gyakrabban nyertek az emberek, mint manapság.
Ebből következik, hogy mióta számítógépes rendszerrel működtetik a sorsolást, megnehezítették a dolgunkat.
Azt is tudjuk, hogy amikor a lottózóban illetve online leadjuk a szelvényeinket, az általunk megjátszott számok bekerülnek ebbe a számítógépes rendszerbe.
Egy computernek nem nagy kunszt megoldani azt a matematikai egyenletet, amely kidobja nekünk a legkevesebbszer vagy egyáltalán nem megjátszott számokat; vagy inkább számsorokat!
A többi már csak a technológia dolga.
Az én feltevésem szerint minden golyó bekerül a gömbbe. Ezt tanúsítják is az ott jelenlévők, akik hitelesítik a sorsolást.
Szerintem nincsenek fagyasztott golyók, meg mindenféle butaság, amit eddig már hallottunk feltevésként.
Szerintem a mágnesességben van a titok.
Úgy gondolom, hogy a gömb és a számítógép össze van kapcsolva egymással.
A legkevesebbszer vagy egyáltalán nem megjátszott számvariációt fogják kisorsolni.
Nem látjuk bekapcsolni a gömböt, amint összekeveri a számozott golyókat. Tehát távirányítással működik a sorsolás.
Ugyanígy a távolból (ahol az a bizonyos központi számítógép található) be tudják kapcsolni azt az elektromágneses készüléket, ami magához vonzza a megfelelő számozású golyót.
Csupán egy gombnyomás! Távirányítás és elektromágnesesség!
Tehát ott pattognak eszeveszetten a golyók a gömbben.
Olyan sűrűn és gyorsan pattognak, hogy nem is vesszük észre, amikor
bekapcsolják a mágnest az adott sorszámmal rendelkező golyóhoz.
Azt "beszippantja" a gép a plexi csőbe, majd pedig bezár a lyuk, hogy ne essen vissza a golyó (lásd: EuroJackpot. Ötöslottó sorsolást már évek óta nem néztem, de hasonló a szisztémájuk) aztán kigurul a mellette lévő plexi vályúba.
Ezt ismétlik, ahányszor csak szükséges a különféle lottósorsolások alkalmával.
Egyszer észrevettem, hogy egy golyó bepattant a fenti lyukba (EJ), de vissza is esett a gömbbe. Tehát nem ahhoz volt bekapcsolva a mágnes. Viszont a következő, ami bent maradt, szinte látszott hogy a mágnes magához vonzotta, a cső szinte "beszippantotta".
A különféle lottósorsolásokat nem nevezném csalásnak.
Inkább csak azt mondanám, hogy megnehezítették a dolgunkat azzal, hogy leszűkítették a nyerési esélyeinket.
Ez jól látszik a Skandináv lottónál, ahol még mindig van kézi sorsolás is; sokkal gyakoribb a nyerés lehetősége. Emiatt persze nem tudnak milliárdok halmozódni, de sokkal gyakrabban van telitalálatos a Skandináv lottón, mint bármelyik másik lottósorsolás esetén.
Én inkább ezzel játszom, hiszen a kevesebb néha több!;)
Egyébként, ha 90-86-ot elveszel, csak akkor lehet abszolút 4-esed ☝️😃
89 golyóval még mindig rengeteg 5-ösöd lehet az Ötöslottón! 😅
Amikor a szorgalom és a hülyeség kéz a kézben jár.
7 éves a kérdés. Azóta igen hosszú írások kerültek itt ki, amelyek részletekbe menően elemzik, leírják az egészet. Két szóban a lényegük, hogy nem lehet.
Felesleges volt most ideböffentened ezt a sok sületlenséget.
27. Én sem csípem ezeket, de képtelenség csalni.
Ezen felül nem is érdeke senkinek.
Az ötös lottó gépi húzása tökéletes lehetőség a csalásra. Én egy SMS, vagy eMail üzenettel oldanám meg, amikor már milliárdos a nyeremény.
A gépkocsinyeremény sorsolásnál másképp oldották meg. Ott letiltják az összes könyvet, kihúzzák a 3-4 gépkocsit, majd visszaérvényesítik az összes többit. Az egyik ismerősöm könyve beragadt a letiltásba. Így derült ki a turpisság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!