Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A pénz boldogít Ön szerint?

A pénz boldogít Ön szerint?

Figyelt kérdés

A pénz nem számít, de jó ha van..ez tény..de mindenáron az a legfontosabb, hogy a pénz után rohanjunk?

Mi a véleménye?

2010. márc. 2. 22:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

engem boldogít ha van mit szórnom, persze h boldogít, mert pénz nélkül semmit nem tudsz már csinálni,

persze ez nem az jelent h ha van pénz akkor boldog is vagy, ahhoz kell azért más is, de a pénz is kell hozzá

2010. márc. 2. 23:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de egy munkáltató nem azért van, hogy boldoggá tegye az embert!

:D

2010. márc. 2. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi pénz kell, amiből nem szűkösen meg tudsz élni. Az az összeg boldogít. A többi többlet már nem, mert elszeparál a többi embertől. Nem véletlenül van annyi magányos és depis milliomos.
2010. márc. 3. 00:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi ez az önöző forma? Csak nem valami közvélemény-kutatás? Na figyu: A pénz egy nagy m-rhaság. Manapság az ember van a pénzért, nem a pénz az emberért. Én meg nagyívből teszek rá, hogy mivan. Ha valamit kib-szottul megkívánok, akkor gyűjtök és megveszem. Ha megéhezek, akkor legyen kaja. Meg legyen egy-két dolog, amit fontosnak tartok. A többi felesleges. Nem szoktam spórolni. Mert a pénz h-lyeség. Ja, mielőtt nekemállnátok, nem vagyok sem pénzes, sem idióta, csupán azt akartam ezzel mondani, hogy a pénz volna az emberért, nem az ember a pénzért. Hallottam pár emberről, akinek nemtom hánymilliárdos vagyona van és egy ágyat se hajlandó venni, akkora sóher. Akkor minek az neki? Ossza szét a szegények között. Ennyi.
2010. márc. 3. 00:23
 15/17 anonim ***** válasza:
engem boldogít
2010. márc. 3. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
boldogitana.
2010. márc. 3. 17:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem az boldogítana hogyha EGYÖSSZEGBEN rendelkezésemre állna egy kisseb tanya ára (kb3-4-millió Ft).hogy tudjak zöldséget termeszteni(meg tudjak venni jó sok könyvet mert szeretek olvasni) kint élhessek a természetben és önellátó lehessek.Ettől boldog tudnák lenni.
2016. ápr. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!