Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A pénz boldogít Ön szerint?

A pénz boldogít Ön szerint?

Figyelt kérdés

A pénz nem számít, de jó ha van..ez tény..de mindenáron az a legfontosabb, hogy a pénz után rohanjunk?

Mi a véleménye?

2010. márc. 2. 22:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy egészséges légy. Utána sajnos a pénz a legfontosabb. Rohanni kell utána, sajnos gyakran az éhenhalás véget...
2010. márc. 2. 22:36
 2/17 anonim ***** válasza:

"Csak a pénz" nem boldogít, de egy bizonyos összegre szük-

ség van, hogy boldoguljon az ember. Csak annyira szabad a pénz után rohanni, hogy az ne mennyen semmi és senki rová-

sára. Vagyis ne essünk túlzásokba. A pénzből sosem elég!!!

2010. márc. 2. 22:41
 3/17 anonim ***** válasza:
A pénz nem boldogít, de a hiánya sem :) Természetesen első az egészség, utána annyi pénz, amiből tisztességesen meg lehet élni.
2010. márc. 2. 22:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem maga a penz boldogit, hanem azok a dolgok amiket megvehetsz megtehetsz ha van.
2010. márc. 2. 22:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Szimpatikus:)))
2010. márc. 2. 22:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha pénz van, attól nem biztos, h boldogság is. Legfontosabb az egészség. Viszont a pénz hiánya nagyon boldogtalanná tudja tenni az ember életét.
2010. márc. 2. 22:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Most furcsán fog hangozni,de engem igenis boldogít! Még nem kell utána futnom,mert szüleimtől mindent megkapok,de olyan jó amikor monDjuk önfeledten vásárolok szórok a kosárba azt amit szeretnék lehet az 500 meg 5 ezer forintos holmi is.Pénz nélkül lassan levegőt nem lehet venni:D Nagyon is boldogít!

18/L

2010. márc. 2. 22:52
 8/17 A kérdező kommentje:

érdekes..egyébként ezt vártam el, hogy ilyen válaszokat kapok, de én nem így gondolom,...érdekes.

Minden esetre jó olvasni a véleményeket.

2010. márc. 2. 22:58
 9/17 anonim ***** válasza:
nem 22/f
2010. márc. 2. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
A pénz nem boldogságot hanem biztonságot jelent. Nekem az egészség van az első helyen!
2010. márc. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!