A pénz nem boldogít? Vagy mégis?
Bizonyos mennyiségű pénzösszeg jól jönne.
Pontosabban azért, mert nem kéne a boltokban mindig nézni az árakat,mert akkor azt vehetnék meg amit akarok.
Aztán ha nagyon sok pénzem lenne tudnék vele segíteni pl állatokon, vagy szegényeken.
Tehát számomra mindenképpen boldogítana a pénz.
valameddig igen :D
én boldopg lennék :D
erre van egy rohadt jó idézetem sub bass monstertől:
:D
"Nézz körül, mit adnak ingyen?-SEMMIT,
Akkor ne mondd, hogy a pénz nem minden."
és miyen igaza van!
Én ezt eddig még csak gazdagok szájából hallottam... Ők természetesnek veszik hogy van, hogy nem kell megszenvedni érte... Azt hiszik olyan könnyen kibírnák nélküle...francokat... pár napig próbálnának pénz nélkül boldogulni, kíváncsi lennék mi lenne velük.
Sztem igenis boldogít, nem azért hogy minden évben drága nyaralásokra mehessek, hogy méregdrága kaját egyek, hogy lenézzem a szegényeket... Csak azért hogy jó ha az embernek nem kell mindent nélkülöznie. Nem kívánnám hogy milliomos legyek, de bevallom h engem nagyon is boldogítana a pénz, nagyon örülnék ha nem kellene ekkora nélkülözések mellett élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!