Szereted az Alkonyatot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 16:35
31/40 anonim válasza:
A könyvet olvastam már 8x,de egyre unalmasabb és a film meg szerintem szar lett.
32/40 anonim válasza:
Igen én nagyon szeretem az alkonyatot de csak a könyvet !!! a filmeket utálom mert kihagynak olyan részeket ami igen is fontos !!! nem szeretem azokat az embereket akik elítélik ezt a regényt mert olyan nyálas !! nem is igaz de ha igen hát az emberek többségének kellenek a romantikus könyvek (regények ) még valami én nem a vámpírosokat szeretem hanem a romantikus regényt !!!ha valaki a vérszomjas vámpír sztorikat szeretik szerinntemm ne ezt válaszák!!!
33/40 anonim válasza:
A könyvet imádom.Szerintem a HP-nél is jobb,pedig nagy HP
rajongó vagyok.Ami a filmet illeti,hát inkább nem mondok semmit.Bár ez a Pattinson többet is kihozhatott volna magából,egy dolog,hogy a lányok odavannak érte,de a haján kívül foglalkozhatna a színészkedéssel is.
Szóval akönyv jó.Ha meg valaki vérszomjas vámpírokra vágyik
vámpírnaplózzon,és ne sz#rozza a KÖNYVET.
34/40 anonim válasza:
Én szeretem az Alkonyatot, de azért annyira úgy nem vagyok oda érte! Szerintem jó film, meg a történet is érdekes, csak az a baj vele, hogy a sok 12-15 éves kiscsaj annyira be van már hülyítve általa, hogy ezek a "kislányok" lassan tényleg elhiszik a barátjukról, hogy vámpír...
35/40 anonim válasza:
szerintem jó 1,2,3 is ... :)
36/40 anonim válasza:
Igen,nagyon szeretem,mint a könyveket,mint a filmeket :D <3
37/40 anonim válasza:
Izaurát sem szeretem. Ezzel mindent elmondtam:D:D
39/40 anonim válasza:
40/40 anonim válasza:
Ez a könyvsorozat MEGGYALÁZTA a kedvenc napszakaimat.
Golyót annak az eszement nőnek aki ezt kitalálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!