Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted az Alkonyatot?

Szereted az Alkonyatot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 16:35
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
62%
A Pirkadatot jobban csípem.
2010. febr. 26. 18:48
 12/40 anonim ***** válasza:
55%

A könyv tűrhető, egyszer el lehet olvasni. Az első részt még megvettem, mert hát mindenki mondja hogy annnnnyira jó, de a többit már nem. A film, hááát... A színészek elég bajosak... messze nem olyan jó, mint amilyennek néhányan elmondják.

Vannak 1000x jobb könyvek, 100x jobban megfilmesítve, azokról mégse zeng senki ódákat. Tehát nem vagyok egy hatalmas rajongó. Oké, nekem is megvolt a Harry Potter-korszakom, úgyhogy felőlem...

2010. febr. 26. 19:52
 13/40 anonim ***** válasza:
47%

Nekem mind 3 része megvan ki is olvastam mindet...az utolsót is kifogom...de csak azért mert nagy könyvfaló vagyok :D

Egyb. olvasható...de az nekem is rejtély mit esznek rajta olyan sokan annyira...

Mármint..a megfogalmazása ahogy előadja az iró,az tényleg jó...de amúgy sokszor olyan vontatott a sztori...izgalom inkább csak a könyvek vége fel történik...3rész volt már...de istenigazából olyan sok minden nem történt...,de majd minden az utolsó részbe lesz :D...

Sztem a Harry Potter sokkal izgalmasabb...akkor ott vannak pl:Darren Shan könyvei.Az is vámpiros de sokkal izgalmasabb.

19/L.

2010. febr. 26. 21:01
 14/40 anonim ***** válasza:
42%
IMÁDOM KEDVENCEM!!!!
2010. febr. 28. 06:52
 15/40 anonim válasza:
54%
nem mert egy nagy FOS
2010. márc. 3. 08:08
 16/40 anonim ***** válasza:
35%

Igen xd

imádoom :P (((((((((L)))))))))

most ép azt a rész olvasom (mert a filmet már fejbőltom:O) amikor a végén megkéri a kezét :PXD

2010. márc. 4. 20:33
 17/40 anonim válasza:
48%
hat en szeretem nagyon is mar elolvastam az oszes reszt es szerintem irtora jo a konyv de a film nem olyan jo es a szereplok nagyon is jok
2010. márc. 5. 17:06
 18/40 anonim ***** válasza:
47%

Mind a két részt egyszer láttam.

Egyszer meglehet nézni ha nincs jobb de nem valami nagy szám.

Könyvet nem olvasok.

2010. márc. 8. 17:04
 19/40 anonim válasza:
34%

Hát gyerekek én nem láttam egyik részét sem meg a könyvet se olvastam csak azt tudom h nagyon utálom!!Egyik oszttársam,aki fiú az mindig csak arról beszél(de komolyan, mindig) és hát az egész osztály(kivéve a lányok) homoszexuálisnak tartja, mert szerintünk egy nagy f*szság alapból az h vámpírok vannak benne meg vérfarkasok(jujjjj de megijedtem..),meg h "romantikus"....szal egy nyálas sz*r, ezért (is) utálom.

Bocs ha valakit megsértettem de hát ez van;)

2010. márc. 10. 19:52
 20/40 anonim ***** válasza:
40%
Utálom. Olvastam a könyvet a filmet meg legalább 15x láttam de egyre jobban megutáltam... Sokkal jobb filmek és könyvek vannak.
2010. márc. 24. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!