Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki így olvas?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Timit gondoltok arról, aki az utcán, menet közben olvas, de amikor úton megy át felnéz és még sosem ment neki egy embernek sem, mert figyel, hogy ne tegye.

:)

2015. máj. 26. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Múltkor jött velem szembe egy lány olvasva. Fel se nézett azt hittem nekem jön de simán kikerült. Szerintem tök jó, hogy tud mindkettőre figyelni.
2015. máj. 26. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy könyvmoly vagyok, nekem is néha eszembe jutott, hogy milyen jó lenne menet közben olvasni, addig is szórakoztatom magam :D De félnék, hogy nekimennék valakinek vagy egy oszlopnak :( Eddig csak villamoson tettem meg ezek miatt. Egyébként ha ilyet látnék, kicsit megörülne a szívem, mert mindenhol csak a mobiljukat nyomkodó embereket látok.
2015. máj. 26. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Tök jó :) Én is próbáltam már, nagyon szeretek olvasni de nem tudom összehangolni a tereptárgyakkal :D
2015. máj. 26. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Jaj, azt hittem inkább olyan válaszok jönnek majd, amik leszólják ezt :)

Szerencsére nekem megy a kettő egyszerre, remélem ezután sem megyek neki senkinek.

Csak azért kérdeztem mer múltkor beszóltak :)

2015. máj. 26. 19:04
 5/9 A kérdező kommentje:
mert*
2015. máj. 26. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Melyikért szóltak be? Hogy menet közben olvasol vagy hogy olvasol? :)

Én szoktam így olvasni, csak akkor nem, ha ismeretlen terepen vagyok :)

2015. máj. 27. 06:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Ismeretlen terepen :DD

Az út melletti focipályáról kezdtek el ordibálni, hogy hogy lehet így menni, meg olvasni.

Nem volt durva, csak emitt gondolkoztam el ezen

2015. máj. 27. 14:48
 8/9 Erika_Hejja válasza:
:D én szoktam úgy menni haza suliból, csak néha nézek fel. :)
2015. máj. 27. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok

Kérdező, ha neked jó olvasni menet közben és nem veszélyezteted a magad vagy más testi épségét, akkor nyugodtan tedd tovább :) Szerintem ők is csak csodálkoztak, nem beszólni akartak, nem gyakran láttam én sem ilyet, de ha látnék, én is csodálkoznék pár pillanatra, hogy nem semmi az illető :D

2015. máj. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!