Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fontos! Munka kérdés! Valóban...

Fontos! Munka kérdés! Valóban így működik?

Figyelt kérdés

Holnap megyek egy ismerősömmel a polgármesteri hivatalba ahonnan őt kihelyezték dolgozni mint takarító és mondta hogy van még hely. Én is szeretnék dolgozni ezért elvisz hogy megkérdezzük mehetek-e. De mivel nekem van érettségim, tudom hogy nem minden munkára osztanak be, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha elvállalok egy takarító állást, akkor onnantól kezdve minden ilyesmi vagy hasonló munkát el kell vállalnom? Csak mert a szüleim azt mondták, hogy ez így működik?

21/L

2010. febr. 23. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy közmunkáról van szó. Ha igen, akkor a végzettségednél egyel alacsonyabb munkát köteles vagy elvállalni, amit felajánlanak. Téged miért nem hívtak be úgy mint a barátnődet? Nem voltál szoc.segélyen? Mert általában aki ilyenen, vagy rendelkezésre állási támogatáson van, azokat szokták behívni.

Ha nincs más lehetőséged, vállald el, de szerintem ez csak tüneti kezelés, nem megoldás. Időlegesen, míg nem talál az ember, addig jó, de nem örök időkig szól.

2010. febr. 23. 14:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért nem hívtak be, néhányszor már hívtak de akkor mindig valami irodai munkát ajánlottak, mikor meg már túl voltam az orvosi vizsgálaton meg mindenen, akkor mondták, hogy mégsem, mert nincs tapasztalatom.
2010. febr. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!