Akik itt hol nőnek, hol férfinek adják ki magukat, azok otthon akkor most férjek vagy feleségek?
Különösen mulatságos úr (hölgy), aki nem tudja megfelelően használni a bírtam és a tudtam kifejezéseket, bár időnkén diplomásnak mondja magát.
Jelenleg ezzel egyedüli az oldalon. Ő el BÍRTA végezni az egyetemet, mert meg BÍRTA tanulni a tananyagot.
Ahova beírja ezeket a helytelen kifejezések, ott akár állíthatja magáról azt is, hogy ő Maci Laci, akkor is rá lehet ismerni. Ez csak EGY példa.
Nagyon elszaporodtaka hermafroditák :D
Bocs de a diplomára reagálnék:
A diploma nem jár együtt a műveltséggel a kulturáltsággal és a magyar nyelv helyes használatával. Úgyhogy akár lehet is neki WC-s néni ruhatárszak diplomája :D
Egyébként nem értem az ilyen "álfelhasználók"nak mi értelme?
De az is lehet hogy simán csak kóros hazudozók (még itt is) és kiélhetik magukat!
Amúgy csodálom hogy ezt valaki vissza tudja követni és következtetést tud levonni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!