Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és melltartót...

12 éves vagyok és melltartót szeretnék! De hogy mondjam el anyukámnak? .

Figyelt kérdés
Nem nagy a mellem ezert felek anyukamnak elmonda mert uhy is mondja nincs szükségem rà.De laza anyukám van amugy, kicsi a melle de magyon atlasztik a bimbom. Hogy mondjam meg neki?! Es tudnatol ajanlani boltokat ahol lehet venni ilyen gyerek melltartot?! :)

2015. ápr. 7. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Ki van emelve a kérdés... Azóta se kaptál melltartót?

12 évesen nekem már legalább C kosarasra lett volna szükségem, anyám mégsem vett, mert még fiatalnak tartott hozzá. Tesi órán sokszor 1-est kaptam, mert nem akartam egyszerűen mozogni (akinek nagy melle van, az megérti). Adott nekem sportmelltartót, hogy azzal lerázzon, de a közérzetem attól még nem javult. 14 éves korom körül kezdtem hordani, teljesen rossz méretűeket ráadásul (mert az volt és kész), de akkor már mindegy volt...

Most itt vagyok 18 évesen, a melleim visszafordíthatatlanul lógnak, mint a fene és gyűlölöm őket. Reménykedem, hogy lesz elég pénzem és lélekjelenlétem, hogy egyszer megcsináltassam. Ha lesz lányom, neki mindenképp veszek melltartót és megmondom neki, hogy figyeljen oda magára nagyon, nehogy ő is ebbe a helyzetbe kerüljön egyszer.

Meséld el ezt a sztorit anyukádnak, ha nem akar venni...

2015. aug. 1. 18:30
 12/14 anonim válasza:
én se kezdtem el időben melltartót hordani, nekem is lóg, de no para, sok férfi bukik az ilyenre, engem is meglepett, de nem eggyel találkoztam, akinek pont ez tetszett, ezért ne utáld magad, bár én is utáltam magam sokáig :) a kedves kérdezőnek, pedig csak nyíltan és bátran beszéljétek meg, bár nem ismerem anyukád, hogyan fogadja majd 23/l
2015. aug. 1. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, mitől félnek ilyenkor az emberek, teljesen természetes dolog...

13/l

2016. szept. 17. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, miért és mitől parázol? Milyen a kapcsolatod az édesanyáddal? Miről beszélgettek? Ha meg pasi vagy, akkor vagy igazán nehéz helyzetben!
2016. szept. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!