12 éves vagyok és melltartót szeretnék! De hogy mondjam el anyukámnak? .
Ki van emelve a kérdés... Azóta se kaptál melltartót?
12 évesen nekem már legalább C kosarasra lett volna szükségem, anyám mégsem vett, mert még fiatalnak tartott hozzá. Tesi órán sokszor 1-est kaptam, mert nem akartam egyszerűen mozogni (akinek nagy melle van, az megérti). Adott nekem sportmelltartót, hogy azzal lerázzon, de a közérzetem attól még nem javult. 14 éves korom körül kezdtem hordani, teljesen rossz méretűeket ráadásul (mert az volt és kész), de akkor már mindegy volt...
Most itt vagyok 18 évesen, a melleim visszafordíthatatlanul lógnak, mint a fene és gyűlölöm őket. Reménykedem, hogy lesz elég pénzem és lélekjelenlétem, hogy egyszer megcsináltassam. Ha lesz lányom, neki mindenképp veszek melltartót és megmondom neki, hogy figyeljen oda magára nagyon, nehogy ő is ebbe a helyzetbe kerüljön egyszer.
Meséld el ezt a sztorit anyukádnak, ha nem akar venni...
Nem értem, mitől félnek ilyenkor az emberek, teljesen természetes dolog...
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!