Fiúk! Titeket nem idegesítenek az olyan csajok akik monden után csi-t mondanak? Pl. : cukCSI, puszCSI.
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 21:56
21/23 anonim 

válasza:

Ilyen későn miért nem csicsi-ztek??
22/23 anonim 

válasza:

Undoritó egy szokás, és primitív is. De nem Kiss Ádám "talalta ki". Már Fekete Istvan is írt arról a Tüskevár-ban vagy a Téli berek-ben, hogy milyen röhelyes lenne (persze nem ezekkel a szavakkal), ha egy idős ember nap helyett "napcsit", szárcsa helyett "szárcsit", stb. mondana. Hát ez szerintem nem csak az öregekre vonatkozik!
Szarcsi egy viselkedésmód, az már igaz! Pedig én is lány vagyok! :) De ha egy tizenéves vagy akár egy felnőtt is babanyelven mórikalja magát, attól még nem lesz divatos, csak nevetséges. Ti nem így gondoljátok?
23/23 anonim válasza:
ÉnhAzhÍlyenhÍrástólhTúdókHAgyfaszthKapniiih
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!