Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én imádom ilyen betegesen...

Csak én imádom ilyen betegesen a farkasokat?

Figyelt kérdés
most ez nem a mostani vámpíros-farkasemberes könyvek miatt van... kb öt éve eldöntöttem, hogy én most a farkast fogom szeretni de nagyon. és azóta, mint egy megszállott, olyan vok. már egy rakat farkasos képem van. eddig még csak egy embert ismerek rajtam kívül, aki ennyire odavan értük... remélem, nem csak mi ketten vagyunk! írjatok, farkasfanok:P
2010. febr. 17. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Dejó csak nem én vagyok ijen betegesen megszállott a farkasokkal szemben.XD
2010. dec. 13. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is betegesen szeretem a farkasokat! Ja hogy ha tényleg imádod őket akkor nézd meg az Alfa és Omega mesét! Nagyon cool legalábbis aranyos mese. nekem tetszik!
2011. jún. 13. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy megnyugodtam h nem csak én vagyok farkasőrült! amúgy szinte már én is farkasnak érzem magam! (előző vok) hány éves vagy? Mert az alfa és omega akkor lehet h nem tetszene ha már nagyobb vagy.
2011. jún. 13. 14:00
 14/16 A nevem titok válasza:

Én is szeretem a farkasokat! De nagyon! :D Csak titkolom mások előtt, mivel kiközösítenének engem (ismertem már ilyeneket -.-).

Nagyon jó, hogy itt kiadhatom magamból féltett titkomat! :D Ha valaki akarja, akkor beszélgethetünk e-mailben is:

titkositottcim@freemail.hu

(ezt az e-mail címet is ilyen célokra hoztam létre XD)

2012. febr. 7. 19:02
 15/16 anonim válasza:
Én is imádom a farkasokat a kedvenc állatom annyira aranyosak anyira külünlegesek én ugy akarnék egyszer az életben látni egy farkast de nem csak állatkertben hanem a szabadban 😍😍 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🌲🌲🌲🌲éljenek a farkasok !!!!! Én amúgy 11 vagyok 😊
2016. nov. 17. 18:38
 16/16 anonim válasza:
Én is imádom őket, nem tudom nagyon bejön a külleme stb.... . Meg nem vagyok egoista, de mintha engem tükrözne, lehet hogy csak én vagyok vele így.
2019. máj. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!