Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Betegesen gyűlölöm a változáso...

Betegesen gyűlölöm a változásokat. Hogy tegyek ellene?

Figyelt kérdés

kb egy éve vált súlyossá a dolog. mindennap hazajövök az iskolából és tökéletesen ugyanzt csinálom mindennap. bulizni sem járok a legtöbb osztálytársammal ellentétben mert az is kizökkentene a jól megszokott dolgokból. nincs pasim és minden korombeli lánnyal ellentétben nem is vágyom rá mert az is megváltoztatna egy csomó dolgot. teljesen tisztában vagyok vele hogy ez így nincs jól és hogy nem maradhatok örökre ilyen karót nyelt de nem tudok mit tenni. nekem ilyen a felfogásom. légyszi ne írjatok olyanokat hogy egyszerűen csak bolond vagyok, akkor inkább ne írjatok semmit. de aki tud segíteni vagy hasonló problémával küzd az legyenszíves írjon!

15/L

2010. febr. 18. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

értem amit mondasz... lehet hogy ez csak valami múló zűr, de inkább most kéne tenned valamit...

Javaslom, kezdd el tudatosan változtatni a rutinodat. Egyik változás hozni fogja a másikat. Forgatsd fel az életed, aztán nézd meg, mi sül ki belőle! Ha nem tetszik, még mindig visszasüppedhetsz a jól megszokott kis életedbe, ha meg igen, akkor máris megérte! :)

2010. febr. 18. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2010. febr. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!